Schiffer szerint fel kell függesztenünk az uniós befizetéseket, mert jogtalan az uniós források visszatartása. Támogatod az ötletet?
33
Ja a bolha lerázza magáról a kutyát :DDD
Vagy a kutya a bolhát :DDD
Kések lennénk te lennél a vajazó
Ennyit a schiffer szakmaiságáról, ócska fideszes sutyerák 🤡 troll, szakmailag senki, dühös gyerek mióta kiszorult a senkiházi előtte voltak értelmes gondolatai
Lehet hogy tobbet kapunk az uniotol mint amennyit befizetunk, de azt a sok idiota elfelejti hogy miert van.
Azert hogy a nyugati multik idejohessenek ahol harmad vagy negyed annyiba kerul a munkaero aztan leraboljak az orszagot.
Gondolom a lidl meg a tobbi is brutto 1000eurot fizet a nemeteknek. Ja nem. Helyette kiviszik a penzunket az orszagbol. Ezert jar nekunk tobb penz, mert a hatarokat megnyitottuk es mondjuk az audi nalunk gyartja harmadannyiert a kocsijat mint amennyibe Nemetorszagban kerulne.
Amit nem fizetnek ki tolem es toletek veszik el. Nem Otbantol vagy Lolotol. Nekik van eleg.
Jarjatok csak audival a lidlbe aztan fizessetek a nyugatiak fenyuzo eletet akik aztan szivatnak minket.
Felreertesek elkerulese miatt nem vagyok fideszes, soha nem szavaztam rajuk. Viszont krvara elegem van hogy az unio dirigal es zsarol minket.
34
Ja a sok idióta engem is zavar :) Mert a nyugati multi termékét a mobilt amiről a baromságot írod, autót meg szinte mindent magunknak legyártanánk igaz?
Magyar mikrochip akkora mint egy számológép és annyit is tudna legfeljebb :))
Akkor is importálnánk csak még vám is lenne rá meg támogatást sem kapnánk.
Az eu pont leszarja hogy elfogadod e az ingyen ebédet de ne magyarazzuk már be magunknak hogy mi teszünk jót ha megesszük különben mit kezdene vele csak gond lenne :DDD
🤡🤡🤡
Nincs azzal baj ha mashol gyartjak..hol irtam hogy baj? Mutasd meg. Azt irtam ha mar kinyitottuk a hatarainkat akkor ezert nekunk jar kompenzacio. Jar hogy hagyjuk hogy hagyjuk hogy a magyar munkas feleannyiert szerelje a kutyuket mint amennyiert a nemet otthon gyarthatna. Szoval azert hogy o duplazza a profitjat az olcso keleti munkaero es kedvezmenyes adok miatt jar nekunk a penz.
Mit gondolsz miert szarjak le az euban a keleti orszagokat? A migransokert mindent megtesznek es megemgednek de pont leszarjak hogy vannak eus orszagok ahol a netto atlagber 500euro. Annyi amennyit egy nemet csalad egy etteremben konnyen othhagy ha ugy gondolja..
36
Mi a szarról beszélsz??? Mit nyitottunk ki??? Akkor is kintről vennél mindent mert képtelenek vagyunk kenyeren kívűl mást magunk előállítani az is penészes két nap múlva.
Ha nem jön a német leszarja drágább lesz a termék ki baszik rá szerinted a német akkor is megveszi a magyar meg csak nézne, még fizetést sem kap, max mindenki közmunkás lenne az országban.
Nem szarják le a keleti országokat csehek románok bolgárok köszönik jól elvannak és beértek miközben orbánék csak pofáznak mindenben utolsók vagyunk szinte.
Szégyelld el a pofád hogy itt szidod az eut aki enni ad mit adott a putyin a paks 2.-ért?? Olcsó 770Ft-os gázt??
Egy nyugati barati ország is megcsinálta volna tuti olcsóbban is de akkor nincs akkora lopas benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!