Mi vagy ki volt számotokora életetek első nagy politikai csalódása?
Figyelt kérdés
2023. aug. 1. 13:55
11/20 anonim válasza:
10
A java ezeknek tudja ám hogy hazudik amikor leírja is :D
De sajnos ma sokaknak az az előrejutás, hogy a hatalom szolgálatába áll és ha elég keményen dolgozik talán felfedezik és lesz belőle egy megafos troll :D
12/20 anonim válasza:
#10 Ez engem is elszomorít. Hogy ennyire el lehetett butítani a magyarokat.
13/20 anonim válasza:
A Fidesz, amikor rájöttem, hogy ugyanolyan liberális, mint a gyurcsány-maffia.
14/20 anonim válasza:
Ez az elmúlt kb 5 év.
Amikor látom mennyi pénzt fizetünk be adóként járulékokként, mégsincs semmi szociális dologra pénz, közben irtózatos propaganda kiadások és luxusberuházások vannak.
A néphülyítés, a hírhamisítás, kb ezek mind.
15/20 anonim válasza:
Az ország rendszerváltást követő fokozatos összeomlása, élhetetlenné válása, a lakosság elszegényedése. Persze az első pofont az államosításokkal kapta az ország. Csak utána még bíztunk abban, hogy az ország a hazánk lesz. A rendszerváltást követően a bizalom elszállt.
16/20 anonim válasza:
Antall József, - az eus agyrémével...
17/20 anonim válasza:
#2 Én már kb. 2007-től úgy láttam, hogy a Fidesszel is csak csöbörből vödörbe kerülünk. Ennek ellenére mégiscsak rájuk szavaztam, mert azért egy kicsit reménykedtem, hogy hátha... Azt hittem, hogy ennél rosszabb már nem lehet, legfeljebb csak ugyanolyan rossz.
20/20 anonim válasza:
Hogy ki volt az első? Nos, 46 vagyok. Antall József nekem utólag csalódás volt, mert ő alapozta meg a mai posvány alapjait. Engedte a rablóprivatizációt, nem zárta ki a közéletből a volt kommunistákat. Néhány nagy baklövésének így most iszuk meg igazán a levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!