A fidesz bukása után hogy büntetnéd a közmédia híműsorainak munkatársait? (bemondótól-főszerkesztőig)
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 17:20
21/30 A kérdező kommentje:
kettőt is
2023. júl. 31. 18:40
22/30 anonim válasza:
De tessék, hogy boldog legyen a kis lelkecskéd, itt van még egy:
23/30 anonim válasza:
#22 Mit kell ezen mondani? Minden hétre jut egy "helyesbítés" amiben megjegyzik, hogy bocsi, de nem állítottunk igazat.
Na nem mintha ezt egy átlagos IQ szinttel rendelkező embernek magyarázni kellene, elég ha bekapcsolja a TV-t és levágja, hogy az egész egy folyamatos hazugságfolyam.
24/30 anonim válasza:
Az újonnan felállított stadionok valamelyikében közvetítse az egyes mérkőzéseket, közben minden 5. percben elmondhatja, hogy a stadion Viktorta jóvóltából jött létre.
25/30 anonim válasza:
Nem tudom én nem nézem a közmédiát annak ellenére hogy fideszes vagyok.nem szeretem az elfogult hírműsorokat.
26/30 anonim válasza:
Recsk. Az összes 90 utánni politikussal, Mészárostul. Rájuk kéne gyújtani a parlamentet.
27/30 anonim válasza:
nemtudom, de remélem minnél előbb megbuknak.
29/30 gungasam válasza:
Ez hülyeség! Büntetni csakis az érvényes törvények a BTK alapján lehet. Előbb feljentés majd vádemelés és bírósági tárgyalás minden esetben egyénileg. Bizonyítási eljárás , tanúkkal, tárgyi bizonyítékokkal stb. Abszurd kitaláció ez a kérdés. Nálunk megszűnt a kényszermunka mint büntetés. Még a kirúgás sem működik tömegesen, csakis egyénileg. Van olyan , hogy szakszervezet, munkahelyi érdekvédelem, munkaügyi bíróság. Mindenki a munkahelyén a munkaadója által elvárt munkát nyújtja amiért ha az nem szándékos bűncselekmény nem vonható felelősségre.
30/30 gungasam válasza:
Az előttem válaszolóknak: Mészáros nem politikus, és a minél szót egy n-nel írjuk helyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!