Már félmillió forint felett jár az átlagkereset Magyarországon. Mégsem olyan rossz ?
Figyelt kérdés
2023. júl. 28. 20:50
11/19 anonim válasza:
Nem keres az még 500 alatt se. Megin kamuztok.
12/19 anonim válasza:
Mivel alapélelmiszerek ára 1-2 év alatt megduplázodott, akkor szóljatok, ha ugyanennyi idő alatt az átlagkereset és a nyugdíj is megduplázódott
13/19 anonim válasza:
És egy év alatz 25%-al kevesebbet ér...
14/19 anonim válasza:
Azért ijesztő, hogy nettó 300 alatt keres az ország fele, amikor nekem nettó 200 elmegy csak kajára a mostani árak mellett úgy hogy nem járok étterembe meg semmi. És még csak nem is vagyok dagadt, az utóbbi 1 évben amúgy 17 kilót (!) fogytam is. Részben a magas élelmiszerárak miatt.
Akkor mi van azokkal akiknek még lakbért/hitelt is kell fizetni? Mi van azokkal akik gyereket is nevelnek? Mi van azokkal akiket érint a rezsicsökkentés-csökkentés? Mi van azokkal akik autót tartanak fent ne adj isten még lízingelnek is?
Mert nekem se kutyám, se macskám, se autóm, se gyerekem, csak egy örökölt lakásom van, mégis alig tudok megélni medián bérből.
15/19 anonim válasza:
ez max az a Magyarország, ahol álmomban jártam....
16/19 anonim válasza:
14 aki 300 nettót, az nem nagy lízingel.
17/19 anonim válasza:
#14 Akkor képzeld el, aki 133 ezer nyugdíjat kap, és abból fizet albérletet.
18/19 anonim válasza:
Azert mert kiírtad a kérdést, gondolom nem veszed olcsóbban a krumplit és a kenyeret a boltban🙂mitol nyugtat meg hogy mennyi a median kereset? Az 500as fizuju ember elmondhatja magáról h gazdag s rohogve jár a Maldív szigetekre? Vagy mi a fax. A sok agymosott fogja mar fel h egy szegény ország vunk, s azok is maradunk. Európában mi élünk a legroszabbul. 2005ben Angliában a wc pucoló keresett havi 600at. Tényleg ennyire számtani analfabéta a magyar? Ilyen árak mellett tudod hol kezdődne a kényelmes élet 1-1,5 millió kereset felett na jó legyen 800 nettóban. Akkor el lehet mondani hogy gond nelkul bevasarolsz hetvegere, gond nelkul fizeted a kis hiteledet s minimum 2szer jársz évente tengerpart mellé szállodába. De itt a legtobb kereset az 500at se haladja meg nettóba ha ez jó akkor gratula😄😄az unioba vagyunk 2004 óta!
19/19 anonim válasza:
A masik kepzeljuk el hogy az adokedvezmenyt eltőrlik a több gyerekeseknek az még jobban hozná a csóróságot magával. Nem nagyon lenne kedve itt szűlni senkinek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!