A lombkorona nélküli sétány bevált?
Figyelt kérdés
Egymást tapossák az ellenzékiek, hogy lássák, szóval nekem úgy tűnik a fidesznek ez is bejött és többen járnak mintha lenne lombkorona.
Ezért nyerünk folyton 2/3-al mert mindig egy lépéssel előre vagyunk.
Ballipsik meg had sírjanak. Az adósság csökken, jólét növekszik előző kérdésem alatt is látszik hogy már mindenki megszokta a jólétet.
Köszönjük Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, köszönjük Fidesz-Kdnp!
2023. júl. 26. 20:26
11/16 anonim válasza:
Köszönöm Orbán Viktor, nélküled otthon maradttam volna, és soha nem tudtam volna meg mi a szabadság/jó lét.....
12/16 A kérdező kommentje:
11 Majd rájössz amikor az unió csődöt jelent mi meg csak kacagunk tovább meg se érezzük nem kell az unió pénze se jobb helyen van náluk, a rászorulóknál
2023. júl. 26. 20:56
13/16 anonim válasza:
Legyen igazad...Ha te ettől jobban alszol...
14/16 anonim válasza:
#9 Tudsz bármi olyat is ugatni ami igaz? Vau Vau.
15/16 anonim válasza:
@2
"Magyaroeszágot a csőd szélére."
Fura egy fideszestol a beismero vallomas, hogy Magyarorszag valoban a csod szelen tancol.
16/16 anonim válasza:
"+1 Sőt hozzáteszem hogy nálunk a faluban nemrég osztottak lisztet étolajat és sokan kaptak szóval ezt is megszívtátok ballipsik :DDD"
XXXXXDDDDDDDDDDDDDD Szóval ebben a dübörgő jólétben élelmiszersegélyre szorulsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!