Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A lombkorona nélküli sétány...

A lombkorona nélküli sétány bevált?

Figyelt kérdés

Egymást tapossák az ellenzékiek, hogy lássák, szóval nekem úgy tűnik a fidesznek ez is bejött és többen járnak mintha lenne lombkorona.

Ezért nyerünk folyton 2/3-al mert mindig egy lépéssel előre vagyunk.

Ballipsik meg had sírjanak. Az adósság csökken, jólét növekszik előző kérdésem alatt is látszik hogy már mindenki megszokta a jólétet.

Köszönjük Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, köszönjük Fidesz-Kdnp!

2023. júl. 26. 20:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm Orbán Viktor, nélküled otthon maradttam volna, és soha nem tudtam volna meg mi a szabadság/jó lét.....
2023. júl. 26. 20:53
 12/16 A kérdező kommentje:
11 Majd rájössz amikor az unió csődöt jelent mi meg csak kacagunk tovább meg se érezzük nem kell az unió pénze se jobb helyen van náluk, a rászorulóknál
2023. júl. 26. 20:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Legyen igazad...Ha te ettől jobban alszol...
2023. júl. 26. 20:59
 14/16 anonim ***** válasza:
#9 Tudsz bármi olyat is ugatni ami igaz? Vau Vau.
2023. júl. 26. 21:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

@2

"Magyaroeszágot a csőd szélére."

Fura egy fideszestol a beismero vallomas, hogy Magyarorszag valoban a csod szelen tancol.

2023. júl. 26. 21:44
 16/16 anonim ***** válasza:

"+1 Sőt hozzáteszem hogy nálunk a faluban nemrég osztottak lisztet étolajat és sokan kaptak szóval ezt is megszívtátok ballipsik :DDD"

XXXXXDDDDDDDDDDDDDD Szóval ebben a dübörgő jólétben élelmiszersegélyre szorulsz...

2023. júl. 26. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!