Ha 2010-ben maradt volna Oszkó Péter a pénzügyminiszter, és Bajnai a miniszterelnök, most jobb vagy rosszabb állapotban lenne a magyar gazdaság? 🤔
Amíg a pénzügyek az állam kezében vannak, ugyanez lesz. Tessék olvasni Nobel díjas közgazdászokat:
Egyértelműen jobb, és minden környező országgal jó viszonyban lenne Magyarország, nem pedig utalnának minket, mint most.
Megkockáztatom, hogy ez az Ukrán háború sem tört volna ki, ha nem Orbán lenne a miniszterelnök -aki Putyin embere- mert akkor nem tudta volna Putyin manipulálni az EU-t, és lehet bele sem kezd a háborúba.
4, ez nemigaz. Én 2010-ig, megengedhettem magamnak, egy csomó mindent, nyaralástól, fesztiválozáson át az autófenntartásig, úgy, hogy akkor még messze nem teljesitett ilyen "jól" a nemzethy gazdagságunk.
14-ben a 2. 2/3-ig birtam ebben az országban, nekem az a 4 év rosszabb volt, mint előtte bármelyik szoci kormány is. Tökéletesen emlékszem, hogy mi volt és mi lett.
rosszabb, lángokba állna budapest, mert kisgömbőc és focihuligánok minden héten randalíroznának.
Mert ő a mi hős utcai harcosunk, aki most kevlár nélkül WC -re se mer menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!