A Telex nem balliberális propagandát gyárt?
2#
Az a baj,hogy csak próbál,de nem sikerül neki.
Nem nekik van rekord mennyiségű vesztett sajtóperük Magyarországon.
És nem nekik van rekord mennyiségű cikkük, ami úgy kezdődik, hogy: Hamisan állitottuk...
Ha a kesmát szénné lehet perelni, nem hiszen, hogy pont a Telex ellen ne lehetne biróságra menni, ha valóban valótlant állitanának.
Egészen biztosan nem propagandát gyárt, de azt sem mondanám, hogy rettentő tárgyilagos lenne. Nagyon szeretem a hosszabb cikkeiket, interjúikat, azok kifejezetten mértéktartóak és objektív szándékúak.
Ugyanakkor amikor rámennek az olyan körökre, mint hogy Novák Katalin azt mondta, hogy a Balaton-átúszás Hungarikum, majd azon "vicceskednek", hogy hát a román Balatont nem ússzák át Romániában, az nekem nagyon a legalja.
Amikor indult a Telex, én támogatójuk voltam, és azért hagytam csak abba, mert ezekkel tele lett a tököm. De ezzel együtt is még mindig az egyik, ha nem a legértelmesebb olvasnivalónak tartom.
A propaganda az, amit a fideszé csinál, hogy a fideszről csak jót, az ellenzékről csak rosszat.
A Telexen az ellenzékről is megjelennek kritikus cikkek, ezért össze sem lehet hasonlítani az agymosás szintű fideszmédiával. A fideszmédiában nem jelenhet meg cikk, ami érdemi témában kritizálja a kormányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!