Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Telex nem balliberális...

A Telex nem balliberális propagandát gyárt?

Figyelt kérdés

2023. júl. 25. 16:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
milyen az a balliberális? egyáltalán hogy lehet valami baloldali, meg liberális egyszerre?
2023. júl. 25. 16:34
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Nem, a Telex többnyire próbál a tényszerűségre szorítkozni.
2023. júl. 25. 16:40
 3/12 anonim ***** válasza:
20%

2#

Az a baj,hogy csak próbál,de nem sikerül neki.

2023. júl. 25. 16:43
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Mindenesetre a kormánypárti lapoknál lényegesen többször, ez látszik azok elvesztett sajtópereinek számából és arányából is.
2023. júl. 25. 16:45
 5/12 anonim ***** válasza:
59%
Biztos tudsz említeni valami példát, amikor ez nem sikerült nekik 3-as, és nem csak a szád jár, igaz?
2023. júl. 25. 16:46
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Nem nekik van rekord mennyiségű vesztett sajtóperük Magyarországon.

És nem nekik van rekord mennyiségű cikkük, ami úgy kezdődik, hogy: Hamisan állitottuk...

Ha a kesmát szénné lehet perelni, nem hiszen, hogy pont a Telex ellen ne lehetne biróságra menni, ha valóban valótlant állitanának.

2023. júl. 25. 16:46
 7/12 anonim ***** válasza:
30%
Dehogy.
2023. júl. 25. 16:53
 8/12 anonim ***** válasza:
8%

Egészen biztosan nem propagandát gyárt, de azt sem mondanám, hogy rettentő tárgyilagos lenne. Nagyon szeretem a hosszabb cikkeiket, interjúikat, azok kifejezetten mértéktartóak és objektív szándékúak.

Ugyanakkor amikor rámennek az olyan körökre, mint hogy Novák Katalin azt mondta, hogy a Balaton-átúszás Hungarikum, majd azon "vicceskednek", hogy hát a román Balatont nem ússzák át Romániában, az nekem nagyon a legalja.

Amikor indult a Telex, én támogatójuk voltam, és azért hagytam csak abba, mert ezekkel tele lett a tököm. De ezzel együtt is még mindig az egyik, ha nem a legértelmesebb olvasnivalónak tartom.

2023. júl. 25. 16:54
 9/12 anonim ***** válasza:
25%
Hát, pedig a román Balatont tényleg nem fogja senki.
2023. júl. 25. 16:56
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

A propaganda az, amit a fideszé csinál, hogy a fideszről csak jót, az ellenzékről csak rosszat.

A Telexen az ellenzékről is megjelennek kritikus cikkek, ezért össze sem lehet hasonlítani az agymosás szintű fideszmédiával. A fideszmédiában nem jelenhet meg cikk, ami érdemi témában kritizálja a kormányt.

2023. júl. 25. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!