Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország mennyire antiszem...

Magyarország mennyire antiszemita ország ?

Figyelt kérdés
Mennyire zsidó ellenes a magyar lakosság ? Én azt tapasztalom ,hogy eléggé.
2023. júl. 24. 18:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
70%

"egyik legantiszemitább Európàban. Sehol nem láttam még ennyire általánosnak és elfogadottnak a zsidőgyűlöletet mint Magyarorszàgon pedig jártam már egy pár helyen."

A szomszéd utca nem számít pár helynek 😂

2023. júl. 24. 19:19
 12/33 anonim ***** válasza:
80%
Zérus
2023. júl. 24. 19:21
 13/33 anonim ***** válasza:
84%

[link]

"Németországban tavaly 2351 antiszemita incidenst jegyeztek fel"

Na mutasd mennyit jegyeztek fel Magyarországon!

2023. júl. 24. 19:25
 14/33 anonim ***** válasza:
71%

"Az Ipsos közvélemény-kutató intézet tizenhat európai országban végzett felmérése alapján Magyarországon, Lengyelországban és Görögországban a legellenségesebbek a zsidósággal a nem zsidó emberek, mégis ezekben az országokban fordul elő a legkevesebb támadás zsidók ellen. "

Te most konkrétan öngólt rúgtál?

2023. júl. 24. 19:28
 15/33 anonim ***** válasza:
88%

Annyira antiszemiták vagyunk, hogy nyíltan zsidó reneszánsz van Magyarországon.

Btw, az arabok sincsenek ellehetetlenítve, és a lakosság sem vadászik rájuk.

2023. júl. 24. 19:31
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

#14 Tehát azt állítod, hogy ott gyűlölik leginkább a zsidókat, ahol a legnagyobb biztonságban élnek?Ahol meg nagyon szeretik őket, ott meg tettleg bántalmazzák őket.

Akkor te most azt akarod, hogy Magyarországon nagyon szeressék a zsidókat?Mert ez azzal jár az idézett szöveged szerint, hogy megtámadják őket.Biztos ezt akarod?

Hát szereted te úgy igazán a zsidókat, ha ezt kívánod nekik?

2023. júl. 24. 21:02
 17/33 anonim ***** válasza:
36%

"Tehát azt állítod, hogy ott gyűlölik leginkább a zsidókat, ahol a legnagyobb biztonságban élnek?Ahol meg nagyon szeretik őket, ott meg tettleg bántalmazzák őket."

Nem én állítom, hanem a cikk, amire hivatkoztál.

"Akkor te most azt akarod, hogy Magyarországon nagyon szeressék a zsidókat?Mert ez azzal jár az idézett szöveged szerint, hogy megtámadják őket.Biztos ezt akarod?

Hát szereted te úgy igazán a zsidókat, ha ezt kívánod nekik?"

Szalmabábozunk?

2023. júl. 24. 21:12
 18/33 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a sorosozás a hazai nép jelentős részének antiszemita beidegződése miatt lehetett ilyen sikeres (lásd "karvalytőke" stb.).
2023. júl. 24. 22:04
 19/33 anonim ***** válasza:
93%

"most konkrétan öngólt rúgtál?"

Nem rúgtam öngólt, hiszen ott van, hogy több, mint 2000 bűncselekményt követtek el a németek.

Nálunk semmi nincs.

Az, hogy mit mértek fel, a kutyát nem érdekli, mert tettlegességig nem jutott el.

2023. júl. 24. 22:33
 20/33 anonim ***** válasza:
70%

"Nem rúgtam öngólt, hiszen ott van, hogy több, mint 2000 bűncselekményt követtek el a németek.

Nálunk semmi nincs.

Az, hogy mit mértek fel, a kutyát nem érdekli, mert tettlegességig nem jutott el."

Ja, mert a magyar náci ahhoz is gyáva, hogy elismerje, hogy náci, nem még aztán tettlegességig menjen... Nem viccből hívjuk őket szalonnáciknak. Ettől még pörög az antiszemitizmus itthon, ezrével tudnám neked mutatni a facebook kommenteket, ahol mindenféle zsidó ármányt vizionálnak a konteos pöcsök. Több százezer ilyen nyomorult van már ebben az országban. Persze, hogy nem állnak neki zsidókat verni, nem kevés belőle nyugdíjas, tudatlan szardarab, akinek annyi jutott az életébe, hogy azt higyje, hogy a zsidóság akarja a vízét ellopni valami földalatti vezetéken.

Kibszott cipősdobozban éltek?

2023. júl. 24. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!