A fideszesek miért mindig 2006-al meg a Gyurcsány-érával jönnek?
Mondjuk az önmagában nem gáz hogyha Gyurcsány kormányzásával érvelnek ellene, viszont hogy ezt az egész ellenzékre ki vetik, az már gáz.
Az ilyen: adóemelés, szemkilovetes, 13.havi nyugdíj féle ostoba dumákról meg már nem is beszélek......
25:
Azért gáz a Gyurcsányozás is, mert érdemben Gyurcsány alatt is kb. annyit közeledett az egy főre eső magyar GDP (PPP) az EU átlaghoz, mint Orbán alatt.
Gyurcsány: 61%-ról 66%-ra (2004-2010 között, azaz 6 év alatt 5 százalekpont)
Orbán: 66%-ról 77%-ra (2010-2023 között, azaz 13 év alatt 11 százalékpont).
Vagyis a felzárkózás lényegében ugyanolyan ütemű volt Gyurcsány alatt mint Orbán alatt. Nem értem mire fel ez a Gyurcsány-érázás, nagy mellénnyel. Mindkét érában éltem és dolgoztam és bár egyikkel sem voltam kibékülve - más-más okból - hatékonyságban lényegében ugyanarra volt képes a két rendszer.
Én azon csodálkozom hogy BÁRMILYEN kormákritikus megnyilvánulás van akár itt, akár facebookon vagy valamilyen interneste felületen; hogy-hogynem nincs meg a 2/3ad.. Sehol. Ha fészen valaki elkezdi a kormányt védeni az vagy külhoni "magyar" , vagy 2ismerősös kamureg.
De a kérdésre válaszolva. Nem véletlenül van még porondon a kilincsorrú tetvedék fletó. Ugyanúgy a vitya kutyája mint a tihazátok, a momentum és a többi álellenzéki szarházi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!