Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékieknek mit kellene...

Sulek Péter kérdése:

Az ellenzékieknek mit kellene csinálni?

Figyelt kérdés
Leakarjàk váltani a Fideszt ezt értem,de 2 dolgot csinálnak beállítják Orbánt levalthatatlanra,És menekülnek külföldre. Nem lehetne átállítani a gondolkodásmódjukat? A Fidesz levalthato,jó ötlettel programmal kemény munkával? Ha igen milyen programra lenne szükség mi az a dolog,ami összetartja őket? Pl Európai értékek? Mert a fidesz gyűlölet 13eve nem vált be.hogyan kellene megújítani a gondolkodásunkat, politikàjukat?hogy sikeresek legyenek?

2023. júl. 23. 19:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
31%
9/9 Huscomb1 Jó dolgokat csinálnak de ez nem politika!! Ők enyhén szólva sem fedhetetlenek pl: A két vezetőt még életemben nem láttam józanul mindig bevannak tépve, ami nem zavarna de ne munka időbe, az én adómból...Most gondolj bele egyetlen értelmes programjuk a cannabis legalizálása, ami valóban jó lenne, de ha bejut a parlamentbe, hogyan fog érvelni ez mellet ? Hogyan fogja meg győzni azokat, akik ezt nem szeretnék, hogy nem lesz ebből gond, mikor 10 éve józanul nem volt képes interjút adni egyik sem ??? Most kaptak egy kis hatalmat, és azzal kezdték hogy a régi haverokat, pályázat nélkül felvették vezetőknek....
2023. júl. 23. 20:33
 12/25 anonim ***** válasza:
30%

9.

Vicc pártnak közé sincs a politikához.

Agyilag 16 éves gyerek szintjén vannak.

A gyerekagyúakat tudják csak megszolítani, akik:

- nulla politikai ismerettel és érdekérvényesítési ismerettel rendelkeznek,

- közgazdaságtani és pénzügyi analfabéták,

- fogalmuk sincs a magasrendű kultúráról,

- oktatásügyi analfabéták,

- egészségügyi analfabéták.

A kétfarkú kutyapárt a hülyegyerekek pártja.

Igazából ez a teljes politikai palettára igaz.

Üdv: 4. hozzászóló

2023. júl. 23. 20:33
 13/25 anonim ***** válasza:
61%
Léteznie.
2023. júl. 23. 20:35
 14/25 anonim ***** válasza:
37%

Akarod mondani fogyatékos koalició elintézte, hogy az MKKP ne jusson be a parlamentbe :D Mi, akik az MKKP-ra szavaztunk nem szavaztunk volna az összefogásra, se így, se úgy. Ellenben sok szavazatot vettek el a kutyáktól ők.

"tök jó dolgokat... persze" Több értelmes dolgot tettek, mint a DK az utóbbi jó pár évben. Leginkább nem segítették 2\3-hoz Viktort már több, mint 10éven keresztül.

2023. júl. 23. 20:53
 15/25 anonim ***** válasza:
62%
Semmit. Bármit csinál az ellenzék, a NER behazudik róla valamit és addig tolja a médiában, amíg hiteltelenné válik függetlenül attól, hogy igaz vagy sem. Az összefogás volt az utolsó esély, bebizonyosodott, hogy a NER-t nem lehet leváltani. Vagy összeomlik belülről vagy az országgal együtt.
2023. júl. 23. 21:05
 16/25 anonim ***** válasza:
70%

"9/9 Huscomb1 Jó dolgokat csinálnak de ez nem politika!!" Mi nem politika, társadalmilag hasznos dolgokat csinálni? Akkor mi a politika, igérgetni, meg hazudni? De hát megkaptátok már, örökélet + 20év. Ingyen sör, meg legyen több minden. Pontosan ezt a viselkedést figurázza ki az MKKP.

"Ők enyhén szólva sem fedhetetlenek pl: A két vezetőt még életemben nem láttam józanul mindig bevannak tépve, ami nem zavarna de ne munka időbe, az én adómból..."

Na hát, bevannak tépve? Elég gáz, ha mindig bevannak tépve, és így is értelmesebb dolgokat csinálnak, mint az összes többi, nem?

A te adódból? A fizetésével azt csinál, amit akar. Én sem vergődők azért, hogy az én adómból törli Gyurcsány meg Orbán a seggét, pedig nincs ínyemre a dolog.

".Most gondolj bele egyetlen értelmes programjuk a cannabis legalizálása, ami valóban jó lenne, de ha bejut a parlamentbe, hogyan fog érvelni ez mellet ?" El sem olvastad a programjukat ezek szerint, így hogy fogunk vitatkozni?

"Hogyan fogja meg győzni azokat, akik ezt nem szeretnék, hogy nem lesz ebből gond, mikor 10 éve józanul nem volt képes interjút adni egyik sem ???" Nem hiszem, hogy betudod bizonyítani ezt az állításod, márpedig ez egy súlyos állítás! :3

" Most kaptak egy kis hatalmat, és azzal kezdték hogy a régi haverokat, pályázat nélkül felvették vezetőknek...."

Milyen vezetőnek?

2023. júl. 23. 21:10
 17/25 anonim ***** válasza:
8%
12, majd ha képes leszel érveket írni, nem csak vergődni, akkor beszélgetünk
2023. júl. 23. 21:12
 18/25 anonim ***** válasza:
8%

17.

Ott az érv a válaszomban.

Arrol nem én tehetek, hogy funkcionális analfabéta vagy..

2023. júl. 23. 21:19
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Az nem érv, hogy "segghülyék és nem értenek semmihez"

Az állításaidra várjuk a bizonyítékokat, támaszd alá őket, másképp azok nem érvek, csak levegőbe puffogtatott semmik.

"Arrol nem én tehetek, hogy funkcionális analfabéta vagy.." Akarod mondani megkövetelem az igényes vitát

2023. júl. 23. 21:21
 20/25 anonim ***** válasza:
50%
Egy hatalmas nagy Format C:/S, és egy új összeállítású-, és gondolkodású ellenzéknek kellene elindulnia.
2023. júl. 23. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!