Az FTC tegnapi hősies helytállása után hogyan lehetne elérni, hogy a túlfizetett pedagógusok és ápolónők helyett inkább az alulfizetett labdarúgók legyenek tisztességesen megfizetve?
Mindegyik kontrából indult, mert támadásban volt a komplett FTC.
Azért ez a Feröer-szigetek egyik vagy talán egyetlen nem félprofi csapata a KÍ csapata
A Ferencvárosi Torna Club férfi labdarúgócsapata az elmúlt években sikereket ért el. Ezen kívül ők becsületes úton, érvényes és ellenőrizhető papírokkal érkeztek, míg a déli határon betörni szándékozók többségénél egyáltalán nincs, egy kisebbik részénél hamis papírok vannak, vagyis nem ellenőrizhetőek, hogy honnan és miért jöttek. (Ezt rendőrtől tudom, aki már 3 alkalommal volt lent 6 hónapot Röszkén..)
Iskolák éppen most szépülnek, újulnak meg. Én is 16 évesen, még suliba járok. Négy környező iskolát is felújítottak az elmúlt 4-5 évben.
11 "Azért ez a Feröer-szigetek egyik vagy talán egyetlen nem félprofi csapata a KÍ csapata"
A hírek szerint villanyszerelők alkotják [link]
"#9
Iskolák éppen most szépülnek, újulnak meg. Én is 16 évesen, még suliba járok. Négy környező iskolát is felújítottak az elmúlt 4-5 évben."
Stadiont a helyére! Most azonnal!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!