Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobboldaliként elfogadnád...

Árokpart kérdése:

Jobboldaliként elfogadnád Medgyessy Péter urat egy szakértői kormány élén, hogy a háttérben egyáltalán nincsen sem Gyurcsány, sem a DK ,sem az MSZP, sem a mai ellenzék, hanem szabad kezet kapna egyedül az ország rendbetételére?

Figyelt kérdés
Az igaz, hogy neki is van pártállami múltja sajnos, de valamilyen szinten mindenkinek van aki a mai politikában szerepel, viszont ő maximálisan intelligens, nem brüsszelita, hanem sokkal inkább a kanadai, még a migránsok nélküi skandináv demokráciát követő embernek tűnt és emellett nemzeti is volt és ha hagynák dolgozni és nem tartanák nyomás alatt, akkor szerintem rendbe tudná tenni az országot.
2023. júl. 20. 13:06
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
60%
(Bár igaz, az ottani öreget is csak azért választották meg, mert a másik lehetőség a trumpli volt 😃😃😃 deazértvolt egy előválasztás is, ahol a bidennek le kellett nyomnia a többi demokrata elnökjelöltet.)
2023. júl. 20. 14:34
 32/32 anonim ***** válasza:

Én becsülöm, kerdező, hogy megfogalmazol ötleteket és nyitott vagy a vitára is.

Medgyessy mostanában többször adott interjút, és kompetensnek tűnt, de mindig könnyebb véleményt alkotni az aktuális kormányzásról, mint épp benne lenni. Viszont szerintem is idős és nem is hiszem, hogy bevállalná.

2023. júl. 20. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!