Eddig Fideszesek izgultak a 2/3 miatt. A következő évtizedben izgulnak az 1/3 miatt?
Itt valami félreértés van.
Én a kérdést úgy értettem, hogy a Karácsony-Bajnai-Gyurcsány-Cseh-Dobrev féléket fogják lecsukni főleg hazaárulás miatt.
A kérdésem hogy érthetőbb legyen:
Eddig Fideszesek izgultak a 2/3 miatt. A következő évtizedben izgulnak az 1/3 miatt?
Úgy értem ha majd végre lecsukják az összes ország rontó (dollárbaloldali ügynököt) izgulnak majd, hogy jó magaviselet miatt harmadolják a büntit?
Simán lehet, hogy néhány párttagot lecsuknak majd (az eddig is ment), de a pártok erősségén szerintem ez nem fog változtatni, amíg ezek a "nagy" nevek nem keverednek valami nagy botrányba. Bár általában még a hírek előtt csúsztatják a pénzt, így nem derül ki semmi. Meg ha ki is derül... Nézzétek meg, hogy Gyurcsánynak mennyi követője van még mindig az öszödi beszéd után. Nem értem, hogy az embereknek mi bajuk van...
Mint korábban mondtam, szerintem nincs oka izgulnia a fidesznek. Amíg ez az ellenzék van, addig biztos nem. Amióta ez a politika megy, hogy az ellenzék mennyire rossz, képtelenek megdönteni a hatalmat. Illetve mindig van egy nagy ellenség, ami ellen össze kell fognia az országnak (Soros, migránsok, (bal oldal), Brüsszel, háború...). A választások előtt pedig majd megadják a tanároknak a fizetésemelést, és hirtelen mindenki azt hiszi, hogy mindent tökéletesen csinál a kormány. Tehát nem, nem lehet megdönteni a hatalmukat szerintem. De kíváncsian várom a ti véleményeteket is.
Még valamit hozzátennék:
Amíg valaki azt látja, hogy az egyik párt "tökéletes", szerintem nem látja reálisan a politikát. Semmi sem fekete-fehér. pl.: A kormánynak igenis vannak jó döntései, vegyük például a család politikát (támogatások, alap férfi-női gondolatok), a rezsicsökkentést (az alapgondolat szerintem jó, bár kicsit már eltúlozták), háborúból kimaradást stb. Viszont rossz döntései is vannak: pl. Túl sok pénzt költenek a sportra (stadionok), és túl keveset mondjuk az oktatásra. Persze, most is mennek a lopások, meg hogy a párt közelibb emberek kapják a munkákat, de ez minden pártnál menne... Az biztos, hogy a Gyurcsány korszak sokkal rosszabb volt, mert akkor csak a lopásra koncentráltak, az országgal nem törődtek. A Fidesz annyiban javult, hogy gondozza az országot, hogy hosszútávon tudjon lopni.
Ugyanakkor ez igaz a bal oldalra is. Bal oldal esetében az nem szimpatikus, hogy nekik fontosabb a fidesz megdöntése, mint maga az ország. Igenis nem szabadna az Eu-ban azt mondani, hogy Magyarországon diktatúra van, mert ez egyértelműen nem igaz. Visszatartani a pénzeket (mégha annak egy részét a kormány el is lopja) szintén hiba. Személy szerint ha azt hallanám, hogy valamelyik párt azt mondja, hogy a kormánynak igenis vannak jó döntései, rögtön rá szavaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!