Lennétek ma este Anikó asszonyság helyében így hogy Feröeri pékek ácsok halászok verik Orbán közpénz milliárdokból kitömött csapatát?
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 18:51
1/10 anonim válasza:
Szerintem marhára nem érdekli ez a meccs, mint ahogy pl engem sem.
2/10 anonim válasza:
Focimérkőzésre gondolsz?
Hát, lehet, hogy Anikó asszony ma este (is) kap egy sallert a zurától.
Valahogy nem tudom sajnálni. Ha kitart egy ilyen gazember mellett, ő se lehet sokkal különb.
3/10 anonim válasza:
1-es, Anikó asszonyt nem érdekli a meccs, de az érdekelni fogja, hogy férje milyen idegállapotba kerül tőle.
4/10 A kérdező kommentje:
Posványoson kellemetlen mert Grácz messze van. Valakin le kell vezetni a feszkót.
2023. júl. 19. 18:53
5/10 anonim válasza:
Ja, tényleg most nem is otthon van. És a feleségét is elvitte magával? Azt hittem, Anikó asszony Budapesten maradt.
6/10 anonim válasza:
Én Anikó asszonyság helyében ab ovo nem lennék, nemcsak most! Képzeld el, amikor ez a csüngőhasú, göndörszőrű, hármastokájú mangalica szexuális izgalomba jön ér megpróbál meghágni...
Ilyen "társat" egyetlen nő sem érdemel, bármit is követett el előző életében!
7/10 anonim válasza:
Remélem rúg még 3-mat a Feröer szigetek a Fradinak!😆
Szar, semmitérő, világszégyene a magyar foci. Vinném az összes magyar "focistát" vagont rakni, a Teszkóba polcot pakolni, a gyárakba csomagolni, építkezésekre betont keverni, és akkor lenne valami értelme is a létezésüknek.
8/10 anonim válasza:
Akinek csak egy csöpp esze is van, tudja, hogy a "magyar labdarúgásba" feccölt minden egyes buznyák kidobott pénz! A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy 60000:0-ra kikapnak megélhetési labdarúgkapálók.
9/10 anonim válasza:
Ezert felesleges volt ezermilliardokat olni a fociba, anelkul is tudtunk volna ilyen eredmenyt produkalni - es legalabb nem lenne fel eve EU-bajnok inflacionk meg realbercsokkenesunk.
10/10 anonim válasza:
Gratulálok a Klaksvík csapatának. Ismét megmutatták, hogy 10 forintot kár a magyar focira szánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!