Magyarországon miért nem volt igény az Új világ néppártra?
Magyarországon elég sok kamupárt alakul folyamatosan állami (háttér)támogatással, kimondottan a választások elcsalásának megkönnyítése miatt.
Ez nem tudom melyik lehet....de van bőven.
Kapnak ajándékba 100-200 milliót az adómból, és annyi a dolguk hogy kicsit ugrabugráljanak, és megosszák az embereket, valamint az EU felé az látszódjon hogy itt rengeteg párt van, minden rendben nálunk.
Egy rakás hányadék az egész, a fidesszel kezdve.
Miért lett volna?
Politikai marketing oldalról: sehogy nem tudom elképzelni, hogyan is kellene pozíciónálnia magát ennek a pártnak. Az ilyen megközelítésre nem nagyon van igény a politikailag aktív népességen belül, a nem aktív részt pedig nem képes megmozgatni.
Gyakorlati oldalról: a kormánykritikus tömegnek már a töke tele van azzal, hogy félévente megjelenik egy ellenzéki párt, amelyik sokkal jobban tudja a frankót, mint a többi, aztán négyévente eljátsszák a nagy összebújást, és csak ugyanazt a darab sajtot vágják fel újra kisebb szeletekre.
"sehogy nem tudom elképzelni, hogyan is kellene pozíciónálnia magát ennek a pártnak. Az ilyen megközelítésre nem nagyon van igény a politikailag aktív népességen belül,"
Ehhez értelmes lakosság kellene.
Mivel a lakosság legnagyobb része
politikatudományi, etikai analfabéta, ez mellé még sok ember funkcionális analfabéta, fel sem fognák a leírtakat.
Rossz országban próbálkozott ez a párt.
Túl alacsony szellemi szinten van ehhez a (képzetlen) lakosság.
"Ehhez értelmes lakosság kellene."
. Jó, most jól megmondtad, milyen hülyék vagyunk. De végül kinek lett igaza?
Politikaitudományi analfabéta az, aki nem látta előre, hogy a párt, amit megalapít, arra semmi igény nincs.
"Szerintem most olyan időket élünk hogy az erre fogékonyak eleve a fideszben vannak"
:)
Igen, a krumpli bogarak, képzetlenek, aluliskolázottak, cigányok.
"Politikaitudományi analfabéta az, aki nem látta előre, hogy a párt, amit megalapít, arra semmi igény nincs."
Vagy inkább másfajta megközelítést akartak mutatni.
De a buta jobbágy mentalitású lakosságnak nincs igénye értelmiségi pártra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!