A lakosságnak kell kitakarítania a WC-ket. Mégis hogy lehet ilyen törvényt hozni?
Én biztos nem takarítanám.
Közterület, az önkormányzat dolga.
Most ezért hozzanak be kínai vendégmunkásokat? vagy Győrből utaztassanak győri lakosokat?
KOmolyan ennyire ne legyen már narancsköd...
Hihető, hogy a részeg csöves majd addig tartogatja a dolgát, míg nem talál egy nyilvános wc-t. 🤣
Ezzel meg is lesz oldva a kerület problémája!
Kezdhetne valamit az éjjeli őrjöngésekkel is az utcán, mert nem lehet kinyitni az ablakot úgy, hogy valami elmebeteg ne ordítozna.
Népünk ehhez is áldását adja, mert a nép ezt kívánja: nem más, hanem csakis maga a nép.
Sokáig ment a pofázás a társadalom által úgy 2006-2010 közt, hogy:
"Mennyé dóóóógozni!": na, most aztán majd lehet dóóóóógozni:):):).
Népünk ahhoz adta áldását, hogy itt szaporodjon a hülyék száma, ha már a lakosság fogy. Így legalább van valami, amiben növekedünk.
Ja a wc. Több lehetőség van. 1. El kéne érni, hogy legyen lakása a hajléktalannak, akkor otthon intézné a dolgát. 2. Ha ezt nem szeretnénk, akkor lesz hajléktalan, és lesz ürülék, mert azt a természet vezérli, és ebbe se finnyásnak se úri modornak nincs beleszólása. Ekkor két eset van. Vagy rábeszéljük a hajléktalant, hogy használjon wc-t, vagy nem beszéljük rá. De ez mindegy is, mert ezzel csak a szart rendezzük át, a feltakarítása mindenképpen szükséges. Vagy nem, mert lehet szagolni, széttaposni, lakásba akaratlanul behordani.
Ezt a sok szöveget rövidebben is leírhattam volna: kérdés, mire van igényességünk. Sőt, kérdés, van e itt még igényesség. Szerintem nincs. És nem a hajléktalanra gondolok.
Ez "tuti megoldás" lenne (nagyjából azon a szinten, mint a VIII. kerületi lepukkant bérházak lépcsőházainak közvetlen közelében kiépített "közös illemhelyek" esetében is,) - amelyek akkor voltak utoljára higiénés szempontból elfogadható állapotban, amikor a ház épült és beköltöztek az első lakók.
Szerintem van, ahol már ki van lopva a fajansz is, az alakzatában megkövesedett sz@rszobor alól...
De hogyan is tudhatna ilyesmikről egy olyan bárki, akit életében kitartottak valakik, köszönőviszonyba nem került élete folyamán kétkezi munkával? Ugyan már! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!