Mi ez az új mánia a Klíma rettegők körében? Elállják a munkába igyekvő emberek útját,lefekszenek az út közepére,és ha az ember hozzájuk ér,annak tönkreteszik az életét.
Mert állítólag a klímaváltozás az iparosodás végett van.A sok sok munkahely, meg felesleges gyártások, pazarlás,szemétgyártás.
Ha a Korona ügyet vesdzük ,az is a fogyasztást próbálta megtámadni.Legalább is én ezt vettem ki...Hát majd a közeljövőben kiderül.Mert ahogy elnézem kivárjuk a legvégét.
Azt nem értem,hogy egy jogállamban miért nem húzkodja le a rendőr őket az úttestről?
Hisz ez másik jogainak akadályozása, amit művelnek.
Ez az egyik front, amit az elit nyitott ellenünk. Persze van több is. Káoszt teremtenek, amire majd ők nyújtják a megoldást és az emberek kapva kapnak rajta, sőt éljenezni fogják a "megmentőket". Igaz, a szabadságjogok meglesznek kissé nyirbálva, de hát melyik gyógyszernek nincs mellékhatása? Igaz?
A nép elbutítása folyamatos a fejlett világban, fejletlenben meg nincs rá szükség. Így nem vesznek észre semmit, ami történik velük.
És ez több fronton is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!