Az ideológiák tárházát megvette a fidesz, hogy már homofób propagandát gyártanak?
A választások idején belenéztem, mert sokan írták itt, hogy szakmai és korrekt csatorna. Akkor nem tapasztaltam, hogy részrehajlóak lennének, bár alapvető dolgokban tévedtek, szóval a szakmaiságukat kétségbe vontam.
Majd megnézem, mi volt ez a "homofób" videójuk.
"Mert pont az IT ami minden témát pártatlanul próbál bemutatni"
Ez egyébként pont nem igaz. Engem pl. elküldtek a francba, amikor felhívtam a figyeltem az egyik videóban elhangzó nem igaz állításukra.
A mostani videó, amiről a kérdező beszél, az is minimum félrevezető.
Szóval összességében nem, az Ideológiák Tárháza nem egy jó csatorna, mivel tele van hibákkal. Mondjuk én ezt nem úgy mondanám, hogy valamelyik pártot szolgálják, csak simán nem értenek ahhoz, amiről beszélnek.
Elvileg erre írja a kérdező, hogy homofób: https://www.youtube.com/watch?v=WxKbNCdC5mQ
Hát aki szerint ez homofób volt, az teljesen agybeteg. Pont hogy a komment szekcióba elkezdték az IT-t "woke"-ozni.
Ideológiák Tárháza, mint homofób. Ezen jót nevettem :'D
Mondja ezt a Homofasizmus című videóra, ami pont a homofóbbal ellentétes lett, de mindegy. :'D Retardált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!