Hodász Atya Coming Out-ját melyik oldal fogja jobban kihasználni a saját kampánycéljaira?
Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 15:02
A kérdező szavazást indított:
A FIDESZ fog kitalálni rá valami mesét, hogy az mégsem úgy van
A baloldal fogja felkarolni, és elfogadást hirdetni
8 szavazat
1/10 anonim válasza:
Én szívesen kihasználnám a hátsó oldalát.
2/10 anonim válasza:
Normális esetben senki nem kampányol ilyennel.
4/10 anonim válasza:
Hányinger az egész. Ha a baloldal biztos pofáraesést akar a következő választásokon is, akkor ezzel fog foglalkozni.
5/10 anonim válasza:
Azt se tudom ki ez. A jobberek miért vannak ennyire otthon a melegekkel kapcsolatos dolgokban? Hozzám (baloldali lmbtq támogató emberhez) miért nem jutnak el ezek a "hírek"?
6/10 A kérdező kommentje:
5. Egy katolikus pap volt (szerintem az egyik legjobb).
2023. júl. 16. 17:31
8/10 anonim válasza:
Szerintem a baloldal, és én baloldaliként azt mondom, jól is teszik, mert ez mutatja, hogy az egyházon belül is vannak melegek, akiket ugyanúgy el kell fogadni, és hogy az egyházakaz a széljobbber vezetőktől meg kell tisztítani, ami a szekuláris (vallásilag semleges) államhoz vezetne itthon is
9/10 anonim válasza:
Szerintem hagyjuk már békén ezt a Hodászt. Az ő sztorijában annyi fordulat volt, hogy már kicsit nehéz követni.
10/10 anonim válasza:
" A jobberek miért vannak ennyire otthon a melegekkel kapcsolatos dolgokban? Hozzám (baloldali lmbtq támogató emberhez) miért nem jutnak el ezek a "hírek"?"
Mert nem tájékozódsz, vagy nem olvasol híreket. Én pl nem vagyok jobber sem, meg baloldali sem, hanem állampolgár vagyok, és többféle forrást olvasok, követek, több ellentétes véleményt is követek. És igen, feltűnt, hogy ez a papocska tudatosan építi a médiakarriert, régóta a látókörömben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!