Ha liberális-baloldali kormány lenne, akkor mi valósulna meg leginkább az alábbiak közül?
"Betiltanák azt, hogy testvérek csináljanak egymással gyereket, ezzel megszüntetve az ilyen kérdéseket."
Ezzel csak a cigányokat büntetnéd, akik ha jól tudom éppen nálatok védett faj.
Kérdező, szerinted melyik illik rád? (többet is választhatsz)
1) Az alacsony intelligenciájú emberek nem kérdeznek (legfeljebb kérdés alá rejtik megingathatatlan véleményüket), nem érdeklődnek, nem mozgatják őket az új ismeretek.
2) Az alacsony intelligenciájú emberekre általában jellemző, hogy azt az érzetet keltik, hogy mindent tudnak. Nem hajlandók elfogadni vagy megfontolni más emberek ötleteit, véleményét, nem gondolkodnak el más javaslatain, helyette azonnal elvetik azokat.
3) Akinek alacsony az intelligenciája nehezen tanul új dolgokat, jellemzően a tömeggel tart, nem képes a kritikus gondolkozásra, általában a tömeg álláspontját képviseli, minden mást kizár.
4) Az alacsony IQ-jú emberek rendszerint nem empatikusak: nem képesek belegondolni, beleérezni a másik helyzetébe, és ez által nem is tudnak igazi vígaszt adni.
5) Akinek alacsonyabb az IQ-ja sokszor hoz hibás és rossz döntéseket, újra és újra ugyanazokat a hibákat követi el. Nem vonja le a tanulságokat, és nem érti, mi, miért történik vele.
Tudsz küldeni valami forrást? Ez durva, ha igaz.
Piszoknagy logikkámmal már a 4. pontnál rájöttem hogy ez a hozzészólás lebunkózott valakit.Ja! Megvan hogy Kit. :)
Hö?!?
Ezek közül egyik se tudna megvalósulni, mert kellene a parlament a megszavazására. De amúgy imádom, hogy ezzel a gondolkozással a fideszesek beismerik akaratlanul, hogy a kormány diktatórikusan viselkedik, hiszen azt hiszik aki kormányom van az bármit megtehet:DDDD tudom nektek csak pár hónapos memóriátok van, de 2010 előtt (amikor még demokrácia volt) pl ezért voltak érdekesek a parlamenti viták, mert nem csak önkényesen hozott döntéseket egy párt, hanem azt le kellett harcolni a parlamentben pl érvelni mellette, megválaszolni az ellenzéki kérdéseket, változtatni a javaslaton stb stb, hogy más pártok melléd álljanak és megszavazzák amit szeretnél. Szóval ellenzéki kormány esetén rohadtul nem változna nagyon sok minden, mert egyszerűen nem lenne úgy se 2/3 többségük és demokratikusan kellene mindent csinálni....
#15 loooool. Ez a duma 2010 előtt megállta a helyét, hogy a baloldalnál ők védettek (jobbikos voltam nagyon nagyon régen), de most pont a fidesz az, akik semmit nem tesznek velük, sőt, nyíltan ki is állnak mellettük:DD egy értelmes jobboldali magyar pl ezért sem szavazna rájuk soha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!