Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz Deutsch Tamással,...

Egyetértesz Deutsch Tamással, hogy Szájer Józsefnek ideje visszatérni a magyar közéletbe? Ez a Fidesznél egyáltalán nem gond erkölcsileg és szexualitásában, ahogy viselkedett Szájer József? És még tagadta is?

Figyelt kérdés

[link]

Konzervatív szavazó vagyok mielőtt még megvádolnának hogy libsik szekerét tolnám, vagy összefogás párti volnék.

2023. júl. 14. 14:27
A kérdező szavazást indított:
Nem a Fidesznél ez belefér, hogy valaki meleg de melegellenes törvényt fogad el. És homoszexuális bulikra jár "daddy"-nek.
Soros és Brüsszel rontotta meg Szájert ő és a Fidesz semmiről nem tehet. Így nem is bűnös semmiben.
21 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
17%
Konzervatív szavazó, LOL.
2023. júl. 14. 14:29
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Tompikának biztosan hiányzik a bulikon. Nem hittem volna. Azt gondoltam ő inkább csak kurvázik.
2023. júl. 14. 14:39
 3/15 anonim ***** válasza:
21%
Én meg helikopter vagyok kedves kérdező :)
2023. júl. 14. 14:39
 4/15 anonim ***** válasza:
35%

Azt azért tudd, hogy ami szerinted a fény az alagút végén, az valójában a mozdony.

2023. júl. 14. 14:41
 5/15 anonim ***** válasza:
13%
Ez a másik oldalon sem gond. Gréczy is lemondott a képviselőségről mikor nyilvánosságra kerültek a fa@verős képei, most mégis megint ott ül a parlamentben.
2023. júl. 14. 14:43
 6/15 anonim ***** válasza:
94%

Borkai is vissza akar térni,szóval ez sem meglepő.

Vagy tompika rossz trippen volt...

2023. júl. 14. 14:47
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
Miről próbál terelni?Az orbáni inflációról?A gazdaság csődjéről?A reálbérek csökkenéséről?A külpolitikai ámokfutásukról?
2023. júl. 14. 15:06
 8/15 A kérdező kommentje:

Az itteni fideszeseket hogy meglepi hogy egy konzervatív ember számára nem igazán erkölcsös Szájer magatartása. És hogy ennyire semmiért nem vállalja utána a felelősséget. Majd az sem hogy Deutschnak meg csak annyi hogy vissza kellene jönnie. Mindegy mit követett el.

Tényleg kellene egy jobboldali konzervatív párt már nagyon ennek az országnak.

2023. júl. 14. 15:06
 9/15 mindentudó99 ***** válasza:
58%
Nem értek egyet. De a farokcsapkodó is visszatért csak pihentették. Majd a Szájert is beteszik nagykövetnek valahova a világ túkfelére aztán ennyi.
2023. júl. 14. 15:23
 10/15 anonim ***** válasza:
31%

Egyszerre a kettő nem lehet?

Hogy belefér náluk, de nem ők tehetnek róla?

Értelmetlen a szavazás.

2023. júl. 14. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.