Szerintetek is igaza van Jakab Péternek?
Bocsi, nem nézem meg a linkeket, mert Jakab már lejáratta magát a szememben.
Ha nem azt mondja el milyen barom volt, hogy beállt a dk mellé és mennyire sajnálja, hogy tönkretette a jobbikot, akkor vagy érdektelen mit beszél vagy tuti nincs igaza.
Tökmindegy igaza van-e.
Az összefogással neki - és a jobbiknak - volt a legtöbb vesztenivalója, és mégis beleállt, hogy valami változhasson.
Az ellenzéki birkák - mert ilyenek is vannak - meg sem értették, hogy ez mekkora dolog volt egy jobbos társaságtól.
Belepörgettem 1-2-be, van aminben igaza van, van amiben csúsztat, meg van ami nettó marhaság.
Az első, amikor kiosztotta a trollkodó fidelitaszosokat, az személyesen nagyon tetszett. Abban egyetértettem vele.
Amikor azon veszekszik, hogy azért riogat a kormány lmbtq-val, meg atomháborúval, hogy a magyar ne a saját nyomorával foglalkozzon, azzal is egyetértek.
Amikor azon pörög, hogy "akinek nincs kapcsolata diplomával mehet a szalag mellé rabszolgamunkát végezni", az pl NAGYON durva csúsztatás.
Azon meg, hogy az a bizonyíték a Jobbik Fidesz mellé állására, hogy őt megpuccsolták, azon meg felnevettem. :)
Csak az első videót néztem meg.
Jakabnak az ilyen kérdésekben általában igaza van. Mintahogy bármelyik panaszkodó, kormányt szidó kisembernek is.
Az a baj, hogy Jakab (elvileg) nem panaszkodó kisembernek kellene lennie a nagy Parlamentben, hanem politikusnak, érdemi, hiteles, müködőképes politikai vízióval, megoldási javaslatokkal. De ilyen neki nincs.
Mindig csak a párizsi árával jön, ami jogos, de az nem politizálás, ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!