Mit gondoltok a Médiavadász most megjelent coviddal kapcsolatos dokumentumfilmjéről?
A Youtube-on azonnal betiltották, a vimeón még a regisztrációjukat is törölték. Nem kicsit gyanús, hogy még mindig nem lehet szabadon negatív véleményt nyilvánítani a dologról. Szerintem érdemes megnézni.
"A covid egy nátha"
Hát igen. Tökéletes példázata vagy hogy csak a tények tagadásával lehet valakiből konteós...
40
De a nátha vírusok nem okoznak ilyen tüneteket, mint a covid tette először. A náthavírusok nem fektetik le az angol EÜ-t komám. Hogy van ez akkor?
"#39 Az immunrendszer erősítésének számos hatékonyabb módja van, mint az oltás. Vitaminok, mozgás, friss levegő. Ebből kettőtől a korlátozások részben megfosztottak minket."
Fogalmad sincs, hogy miről beszélsz. Ettől nem lesz erősebb az immunrendszered, csak maximum jól működő. Többségünk immunrendszere jól működik, még is elkapjuk a betegségeket. Nem leszünk tőle immunisak rá. Kevesebb vitaminárust kéne hallgatnod, és több valódi szakembert.
#41 A tények nem azok, amiket a média eléd rak, csak mondom.
#42 Ahogy már írtam, a média és a korlátozások csináltak belőle nagyobb bajt.
Szóval nem az erős immunrendszer működik jól? És még én buktam meg biológiából :D De ha már itt tartunk, az oltástól se leszünk immunisak a covidra. Sőt, a környezetemben csak olyanok kapták el kétszer, akik a kettő között beoltatták magukat.
"Ahogy már írtam, a média és a korlátozások csináltak belőle nagyobb bajt."
Szóval az angol kórházoknál azért állt egy mentő olykor 10órát, mire lett szabad ágy, mert médija? Érdekes logikád van neked, nem lehet, hogy te néztél túl sok médiát? Facebook, meg youtube, aztán teletömték az agyad hülyeséggel.
"Szóval nem az erős immunrendszer működik jól?"
Nem, nincs ilyen, nem érted? Az "erős" immunrendszer allergiákat okoz, és autoimmun betegségeket. Nincs erős, csak optimálisan működő.
"És még én buktam meg biológiából :D" Igen.
"De ha már itt tartunk, az oltástól se leszünk immunisak a covidra." Attól sem, csak az immunrendszered rögtön felismeri a betegséget, és nem telnek el napok, mire a megfelelő immun sejtek neki állnak a munkának.
". Sőt, a környezetemben csak olyanok kapták el kétszer, akik a kettő között beoltatták magukat." Anekdota, az én közelemben meg oltotlanok haltak. Oltott 1sem.
"A tények nem azok, amiket a média eléd rak, csak mondom"
Nem is a médiából tájékozódom virológiával kapcsoaltban, hanem tudományos hírforrásokból. Persze tudom ez a konteósoknak ismeretlen fogalom, szóval hagylak is, emészgesd mahadban ezt az információt. Vagy maradj a mesevilágodban, ahol még a covid és egy sima nátha között sem vagy képes különbseget tenni :D
"Szóval az angol kórházoknál azért állt egy mentő olykor 10órát, mire lett szabad ágy, mert médija?"
Igen, mivel boldog-boldogtalan magára hívta a mentőt, ha kettőt köhögött, mert a média azt sulykolta a magadfajta hiszékeny emberek fejébe, hogy attól meg lehet halni.
"Nem, nincs ilyen, nem érted? Az "erős" immunrendszer allergiákat okoz, és autoimmun betegségeket. "
Jézusmária :DDDDD Akkor ezentúl kerülöm a vitaminokat, a testmozgást és a szabad levegőt, mert különben autoimmun-beteg leszek :DDDDDDD
"Attól sem, csak az immunrendszered rögtön felismeri a betegséget, és nem telnek el napok, mire a megfelelő immun sejtek neki állnak a munkának."
Ahogy oltatlanul sem, ha erős az immunrendszered. Persze mint megtudtuk, akinek erős az immunrendszere, az autoimmun-beteg :DDDD
"Anekdota, az én közelemben meg oltotlanok haltak. Oltott 1sem."
Az én környezetemben meg sem oltottak, sem oltatlanok. Olyan viszont volt, aki az egészségügy leállítása miatt halt meg rákban. Olyan is, akinek az oltástól lebénult a karja.
"Nem is a médiából tájékozódom virológiával kapcsoaltban, hanem tudományos hírforrásokból."
A tudomány azt mondja, hogy a náthát leginkább rhinovírusok és koronavírusok okozzák. A covidot milyen vírus okozza? Benne van a nevében.
"gen, mivel boldog-boldogtalan magára hívta a mentőt, ha kettőt köhögött, mert a média azt sulykolta a magadfajta hiszékeny emberek fejébe, hogy attól meg lehet halni." aham, szóval szerinted 60%-os szaturációval otthon kell ülni?
"Jézusmária :DDDDD Akkor ezentúl kerülöm a vitaminokat, a testmozgást és a szabad levegőt, mert különben autoimmun-beteg leszek :DDDDDDD"
Senki nem mondta, hogy kerülni kell őket, hiánybetegségeket okoznak. A megfelelő étrend szolgáltat elegendőt, valamint az egészséges életmód. Ilyen emberek ugyan úgy betegednek meg náthában, és covidban IS. Kéne kicsit tanulnod, mert nagyjából az általános iskolások hisznek ilyen dolgokat.
"Ahogy oltatlanul sem, ha erős az immunrendszered. Persze mint megtudtuk, akinek erős az immunrendszere, az autoimmun-beteg :DDDD" Még mindig nem érted, hogy nincs erős immunrendszer? Van jól működő, nem jól működő. És legyengített, pl. szteroiddal. Jelzem, hogy a szteroid az egyik legtöbbet használt szer covid ellen. Tippelj, hogy miért?
"Az én környezetemben meg sem oltottak, sem oltatlanok. Olyan viszont volt, aki az egészségügy leállítása miatt halt meg rákban. Olyan is, akinek az oltástól lebénult a karja." Senki nem mondta, hogy jól csinálta a Fidesz, a lezüllesztett EÜ a felelős érte, nem pedig a te téveszméid.
"A tudomány azt mondja, hogy a náthát leginkább rhinovírusok és koronavírusok okozzák. A covidot milyen vírus okozza? Benne van a nevében."
A coronavírus egy család. A SARS 1 is az, szerinted az egy nátha? Ott a citokinvihar volt a probléma, tudod mit jelent az?
"aham, szóval szerinted 60%-os szaturációval otthon kell ülni?"
A covid nem okoz ilyet, hacsak nem pánikolsz feleslegesen, hogy meg fogsz halni.
"Senki nem mondta, hogy kerülni kell őket, hiánybetegségeket okoznak. A megfelelő étrend szolgáltat elegendőt, valamint az egészséges életmód."
Ugyanezt írtam én is.
"Még mindig nem érted, hogy nincs erős immunrendszer? Van jól működő, nem jól működő."
Jól működő = erős. Nem jól működő = gyenge.
"És legyengített, pl. szteroiddal. Jelzem, hogy a szteroid az egyik legtöbbet használt szer covid ellen. Tippelj, hogy miért?"
Hogy legyengítse az immunrendszert, és felturbózza a halálozási statisztikákat.
"Senki nem mondta, hogy jól csinálta a Fidesz, a lezüllesztett EÜ a felelős érte, nem pedig a te téveszméid."
A covid miatt halasztották el a műtétjét az illetőnek. Akinek lebénult a karja, az meg nem is Magyarországon él.
"A coronavírus egy család. A SARS 1 is az, szerinted az egy nátha? Ott a citokinvihar volt a probléma, tudod mit jelent az?"
A SARS 1-nél ugyanúgy megpróbálkoztak ugyanezzel az alaptalan pánikkeltéssel. Akkor még nem volt elég alacsony az emberiség átlag IQ-ja, hogy bevegyék.
Megint két Plgbtq véglény van egyszerre troll műszakban szombaton. Szívás. Remélem legalább a hétvégi pótlék megéri. Igaz, amúgy se tudnátok más vérének szívása meg nélkül mit csinálni. Ha meg még még fizetnek is érte...
Nyomor:)
Te komám azt sem tudod miről beszélsz, volnál szíves az állításaid bármivel alátámasztani?
Reagálni sincs kedvem erre a sok sületlenségre már. :D
"A SARS 1-nél ugyanúgy megpróbálkoztak ugyanezzel az alaptalan pánikkeltéssel. Akkor még nem volt elég alacsony az emberiség átlag IQ-ja, hogy bevegyék."
Aham, szóval az sem volt igaz? Van kedved elkapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!