Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet hogy a néhai...

Hogy lehet hogy a néhai Szovjetunióval és komunista rezsimmel nyíltan romantizáló Putyin az, aki a jobboldaliak alternatív valóságában megmenti a világot a liberális neomarxista balos komcsiktól?

Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem ment meg semmitől viszont rengeteg ember életéért felelős.
2023. júl. 13. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
Úgyhogy a jobboldaliság egy mentális betegség
2023. júl. 13. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Magyarországon nincs igazi jobboldal.

Sokszor feltettem már én is ezt a kérdést.

Miért szavazzak jobboldaliként egy olyan emberre akinek imádja a Sztálinista oroszokat.

Ez vonatkozik a Mi Hazánkra is.

Sok magyar dísznáci.

2023. júl. 13. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

Az emberekben lezajló változások okait csak ők maguk tudják.

Annak, hogy valaki a tovarisi konyec-től a Putyin-barátságig jut el, annak rengeteg oka lehet.

A ... propaganda célja és feladata az, hogy ezt úgy magyarázza el a követőknek, hogy természetesnek fogadják el.

És Magyarországon a ... propaganda jól működik.

2023. júl. 13. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy a FIDESZ jobboldali párt, onnan tudjuk, hogy ők mondják. Hogy miért jó ez nekik, az nem tudom.

Voltak ők már liberálisok is, és most legalább annyira baloldaliak, mint amennyire jobboldaliak.

Különösebb elvi céljaik nincsenek, a dialektikus illiberalizmusuknak egy célja van, a klientúra jól tartása.

2023. júl. 13. 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!