Alábbiak inkább fidesz vagy ellenzéki szavazókra igazak?
Az alacsony intelligenciájú emberek nem kérdeznek (legfeljebb kérdés alá rejtik megingathatatlan véleményüket), nem érdeklődnek, nem mozgatják őket az új ismeretek.
Az alacsony intelligenciájú emberekre általában jellemző, hogy azt az érzetet keltik, hogy mindent tudnak. Nem hajlandók elfogadni vagy megfontolni más emberek ötleteit, véleményét, nem gondolkodnak el más javaslatain, helyette azonnal elvetik azokat.
Akinek alacsony az intelligenciája nehezen tanul új dolgokat, jellemzően a tömeggel tart, nem képes a kritikus gondolkozásra, általában a tömeg álláspontját képviseli, minden mást kizár.
Az alacsony IQ-jú emberek rendszerint nem empatikusak: nem képesek belegondolni, beleérezni a másik helyzetébe, és ez által nem is tudnak igazi vígaszt adni.
Akinek alacsonyabb az IQ-ja sokszor hoz hibás és rossz döntéseket, újra és újra ugyanazokat a hibákat követi el. Nem vonja le a tanulságokat, és nem érti, mi, miért történik vele.
"Azt a mindenit, vitatkoztak a politikusok, gondolom ez nálatok nem divat, amit a kápó mond, az van"
Nem az a gond, hogy ha nem értenek egyet valamiben... de mikor összefogást kéne mutatni - erősíteni, és azt adni a népnek hogy igen is erősek vagyunk, letudjuk győzni... erre többek közt pl. elkezdenek vitatkozni az egy vagy két kulcsos adórendszeren...
Én írtam ki elolvastam egy párszor és mensa szint feletti iq-val nem gondolom hogy alacsony intelligenciájú lennék.
Ez nem érv amit írsz az ellenzék ellen, csak indok a fidesz mellett. Nem látod át, hogy kártékonyabb a fidesz, mint a bibliai 10 csapás...
Ezek helyett a mihazánk is nyugodtan jöhet, nem válogatok..
"Ezek helyett a mihazánk is nyugodtan jöhet, nem válogatok.."
Na'h ez a gond, annyira gyülölöd a jelen kormányt, hogy egy sokkal rosszabbat is elfogadná. (Így került hatalomra amúgy Viktátorunk is)
#14-nek:
Sejtettem.
Én két ponttal csúsztam le a tagságról.
"Ez nem érv amit írsz az ellenzék ellen"
Pedig igaza van. Isten mentsen meg egy olyan bagázstól, akik még a saját elveiket is folyamatosan szemenköpik. Például amikor összefogást hirdetnek, mégis folyamatosan széthúznak. A választási vereségük után is azonnal csak a sárdobálás és egymásra mutogatás ment saját maguk közt. Most gondold el, hogy ilyenek állnának az ország élén...
Ismét #14-nek:
De a MiHazánkos véleményedet nem osztom. Ha a Fidesz és a MiHazánk lenne csak, akkor inkább a Fidesz. A MiHazánk lényegében egy rasszista Fidesz.
Nem rosszabbak, ugató kutyák a kerítés mögül, ha kormányra kerülnének, egész más lenne a felállás.
Próbáld meg újra.
Tehát egy egymást figyelő, kritizáló összegfogás rosszabb, mint egy szervezett, felülről kézivezérelt, tökéletesen működő bűnszervezet, ami kirabolja az országot és hazaárulóként eladja a keleti diktatúráknak?
Szerintem az ugató kutyák csak a kerítés mögül. Nagyságrenddel alázatosabbak lennének, ha kinyílna a kerítés. A fideszről meg tudjuk milyen, hazaáruló professzionális tolvaj szervezet.
Nem erről van szó, ez csak egy előszűrő, de legalább tudod, hogy van keresnivalód a hivatalos mensa teszten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!