A nyári szünetben hogyhogy nincs diáktüntetés?
Figyelt kérdés
Annyira azért nem fontos az ügy számukra, hogy szünetben is tüntessenek?2023. júl. 10. 11:19
1/16 anonim válasza:
Nem tudod, hogy a bátor emberek elfogadták azt a törvényt, ami ellen tüntettek?
2/16 anonim válasza:
Mi értelme lenne tüntetniük? Nem tudnak vele nyomást gyakorolni a kormányra.
3/16 anonim válasza:
A diákok dolgoznak, hogy a szüleiknek kevésbé legyen nehéz, amikor meg nem dolgoznak próbálnak pihenni, mert a nyári szünet ugye erre való.
5/16 anonim válasza:
Egyszer az a baj, ha a diákok tüntetnek, máskor meg az, hogy nem? XDD Ezeknek kell majd kitermelni nektek a nyugdíjat, lehet nem kéne mindet külföldre hajszolni. XD
6/16 anonim válasza:
Minek tüntetnének, amikor a képviselők nyári szabadságra mennek. Lehet hogy ők is tanárok?
7/16 anonim válasza:
"Nyaralnak, nem érnek rá!"
Én is dolgoztam a nyári szünetben amikor gimis voltam, ahogy a #3-as is írta. Ráadásul a kifogásolt törvényt a tüntetések ellenére elfogadták, utólag már semmi értelme nincs tüntetni. Harmadrészt valóban "nyári szüneten" vannak a képviselők is, majd csak szeptemberben kezdődik a rendes ülésszak, december közepéig.
8/16 anonim válasza:
Mert ilyenkor nem lehet lógni a suliból.
9/16 anonim válasza:
Okos, vicces és jóindulatú ember vagy.
Van gyereked, vagy unokád?
Akkor tudd, hogy az ő jövőjükkel tréfálkozol. Nem érdemelnek többet?
10/16 anonim válasza:
Minek tüntizni, hogy nyári szünet van, ezért nem kell iskolában menni!
Ebből látszik oktatási tüntikézés, csak műbalhé volt, hogy ne kelljen dolgozni tanároknak meg gyerekeknek iskolában járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!