Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tudatos gyermektelenség...

A tudatos gyermektelenség miért nem elfogadott Magyarországon?

Figyelt kérdés
A magyar társadalomban is egyre többen gyermektelenek, annak ellenére, hogy a kormány nagyon nyomja a propagandát a gyermekvállalás mellett. Viszont érdekes megvizsgálni azt a kérdést, hogy Magyarországon az emberek több, mint fele elítéli azokat, akik tudatosan nem vállalnak gyereket, míg a skandináv országokban ez csak néhány százalék. Tulajdonképpen sokféle útja van az önkiteljesedésnek és a gyermekvállalás csak egy ezek közül. Miért ennyire konzervatív a magyar társadalom ilyen szempontból?

2023. júl. 9. 22:08
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
92%

30. Hozzád nem szóltam, ember.

Akadj már le rólam..

2023. júl. 11. 12:31
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

22:

Biológia 7. osztályban tanítottuk (most nem tudom, hol kell) a gametogenezis témáját.

Diploid csírasejtekből meiózissal haploid ivarsejtek jönnek létre.

Javaslom, számold újra az érveidet egy kis tudásfrissítést követően.

2023. júl. 11. 16:00
 33/49 anonim ***** válasza:
24%

31

Jó, akkor ezt értse az a balfaxX, aki nekem írt egy rakás sületlenséget.

2023. júl. 11. 23:19
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
Aki ennyire a magyarok kihalasa miatt aggodik, az csinaljon meg harom gyereket, ne azokra kenyszeritsen egyet, akikek a hata kozepere sem kell. Kulonben is, milyen sorsa lenne egy olyan gyereknek, akit egy olyan par hoz letre, akik nem akarnak gyereket. Arvahaz, mentalis betegsegek, soroljam meg? Az ilyen magyar nem kell, csak teher a tobbinek.
2023. júl. 11. 23:26
 35/49 anonim ***** válasza:
0%

Igazából ez a természet rendje. Az a faj amelyik nem akar szaporodni az megérdemli, hogy kihaljon, mert az beteg, selejt. Az a faj meg amelyik életerős és egészséges az szaporodni fog és megmarad. A magyarság beteg, sokan még büszkén verik is a mellüket, hogy nem fognak gyereket vállalni és lenézik azokat akik meg igen. Egy ilyen faj meg is érdemli, hogy kipusztuljon, az a természet rendje, hogy kihaljon. Majd jönnek egészséges fajok, akik majd szülnek gyerekeket és övék lesz a jövő. Azé a jövő, aki több gyereket elvállal.

Allahu Akbar

2023. júl. 11. 23:32
 36/49 anonim ***** válasza:
39%
35. Undorító vagy és rasszista is. Vannak muszlim barátaim, erre te itt alázod az ilyen embereket? Te szanalam csomag.. jelentettem a válaszod, szép estét!
2023. júl. 11. 23:49
 37/49 anonim ***** válasza:
0%

Ki alázott kit?

KSH - gondolom ez mond valamit. Olvass bele a demográfiai adatokba. Beszéljenek akkor inkább a tények, mint én. Vesd össze pl Magyarország népességnövekedését (ami inkább - ) mondjuk Nigéria növekedésével.

2023. júl. 11. 23:53
 38/49 anonim ***** válasza:
8%

A rasszistázás meg mindenféle -istázás már nem menő, kiment már a divatból. A kilencvenes években meg a 2000-es években az SZDSZ korszakában még menő volt, de mára már kiment a divatból.

A besúgósdi sem vagány már, anno a Kádár-korszakban a 3/3 ügynökök vagy a Stasi idejében még nagy sláger volt a jelentgetés meg besúgósdi, de mára már ez is lejárt lemez.

Jó lenne haladni a korral.

2023. júl. 11. 23:57
 39/49 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem a hvg meg az amerikai népszava kommentszekciója. Itt érvelni szoktunk, nem pedig a velünk egyet nem értőket kitörölni. Ha nem tetszik akkor visszamehetsz mondjuk a DK vagy Perintfalvi fb oldalára őrjöngeni.

2023. júl. 12. 05:14
 40/49 anonim ***** válasza:
89%

40. Na, megszólalt egy narancs.. :)

Ennyit is vártam.

Remélem a párod szül majd 3 gyereket, hogy legyen CSOK, minden.

2023. júl. 12. 08:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!