Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ment félre az egykor a...

Mi ment félre az egykor a szabadság élharcosainak számító magyarokban? Hogy ma már háborús bűnös diktátorokat éltetnek, élvezik az elnyomó rezsim uralmát, fittyet hánynak a jogállamiságra, nincs szabad akaratuk csak az amit a megafon előír nekik. I

Figyelt kérdés
Imádják a korrupciót és élvezik a szegénységet és a munkát a komcsi kínaiak akksi gyáraiban.
2023. júl. 9. 20:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

18

Nyugaton is fel vannak verve az ingatlanárak, Angliában az egészségügy egyenesen kula. A vasútjaik is. Akkor ott is el vannak nyomva? Eddig azt szajkóztátok, hogy terrorban meg elnyomásban tartanak a szó eredeti értelmében. És a legjobb magyarázatod annyi, hogy magasak az árak? Máshol is.

2023. júl. 10. 18:04
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

21

Senki nem mondta, hogy itt elnyomásban él a szó eredeti értelmében. A diktatúrának is vannak állomásai. Itt a karaktergyilkosság a mindennapos, az ellehetetlenítés az állami szervekkel (pl. NAV, rendőrség a Bige ügyben aztán abból is mi lett??), de nem ilyen senkiházikat, mint te, vagy olyanokat mint én, hanem akik veszélyt jelentenek rájuk.

Nyugaton főleg a nagyobb városokban mindig is írtó drága volt az ingatlan, ott a bérlésnek van kultúrája. Egyikőtök fizetésének a fele elég a lakhatásra rezsivel, kb. ez az arány. Itthon pedig a birtoklásnak van kultúrája, ez lehetetlenült el az árak emelkedésével, ami a nyugaton a mienknek a töredéke.

Az angol egészségügyi rendszer azért jó néhány helyezéssel a magyar elött van, nem tudom akkor a mienket milyen szóval jellemeznéd :D

Angolok vasútját nem ismerem, a magyart igen, késés + késés, koszos, drága, lassú. Gondolom ezt a szintet azért az angol vasút is megugorja.

Nem tudom mit gondolsz alsóvalagpusztán a nyugatról, biztos jó azt képzelni, hogy nekik még rosszabb. De akkor ehhez nem kell egyfolytában újabb és újabb facságokat írnod. Gondold azt és kész, kit érdekel. Németek megfagytak a télen, osztrákoknál meg a hűtőben csak akkor ég a lámpa, ha nyitva az ajtó, na hát spórolniuk kell mert különben kajára nem marad. Bezzeg nálunk putyin a barátunk küldi a gázt, ha kell 3 euróért is egy m3-t.

2023. júl. 10. 21:54
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

22

Ja, senki nem mondja, de egy sok kérdés alatt ilyen agymenésekről ír egy rakás ellenzéki. Amikor meg belekérdezek, akkor ennyit tudnak kiizzadni, hogy magasak az árak. Ez ám az elnyomás és diktatúra.

2023. júl. 11. 10:13
 24/25 anonim ***** válasza:

23

Örülj a magas áraknak, a nulla egészségügynek, a nulla oktatásnak, mert a nyugaton még meg is fagynak!!!!!!

2023. júl. 11. 15:35
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

24

Magasról teszek arra, hogy Nyugaton mi van. De azért ne én legyek már a hibás, mert meg mertem kérdezni, hogy hol van az a brutális elnyomás, amit annyit emlegettek...

2023. júl. 11. 23:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!