Balosok ismét Gyurcsányt külditek hogy nyerjen a fidesz 2026ba?
Jézus baloldali, befogadja a migránsokat is meg mindenkit aki azt mondja vele van. Adományoz is nekik pénzt.
Jézus dollárbaloldal pénzelte ember, Soros bábja, nem megbízható.
Nem tudom ki balos, de a kommunistát a kérdéséről felismerem. Igen te vagy az.
A nácit sem nehéz kiszűrni, folyton más emberek emberi mivoltát kérdőjelezi meg.
Na most amikor egy szélsőséges párt fizetetlen csóró bohóca itt népszerűsíti a pártot és balosokat emleget, kire gondol?
MKKP? Mi hazánk? Momentum?
fidesz ellenesek vagyunk, mert van szemünk, emlékszünk a tegnapi árakra is. A propagandát messziről kerüljük.
Ez a baj veletek magyarokkal, tisztelet a kivételnek, hogy azt mondod "nyerjen a fidesz".
Én úgy gondolom, hogy nem egy pártnak kellene nyerni, hanem az embereknek, az ország népének kell nyernie egy választással.
Az a szemlélet, hogy a nép saját jóléte és jövője helyett egy szűk feudális párt vezetőinek a győzelmére "szavaz", soha nem fogja kiemelni a mocsárból a népet. Csak az elnyomó burzsujokat és kiszolgáló kollaboránsait élteti.
"Az első 3 megatroll nem tudom miért keverte a vallást bele!"
Az "állítsuk meg a migrációt" kampánysorozat idején nem is tudom ki nevezte a pápát demens vénembernek, ha gondolod nézz utána nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!