Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok ismét Gyurcsányt...

Balosok ismét Gyurcsányt külditek hogy nyerjen a fidesz 2026ba?

Figyelt kérdés
2023. júl. 6. 21:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Jézus Krisztus is indulhatna, az M1-en hirtelen ő is Gyurcsány embere lenne.
2023. júl. 6. 21:46
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Jézus baloldali, befogadja a migránsokat is meg mindenkit aki azt mondja vele van. Adományoz is nekik pénzt.

Jézus dollárbaloldal pénzelte ember, Soros bábja, nem megbízható.

2023. júl. 6. 21:48
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Gyurcsány már elmondta erről a véleményét. Üzent a baloldalnak. Ő nem fog visszavonulni a politikától. Ha valaki le akarja győzni, az ellenzékből annak szabad a pálya. Sem Gyurcsány sem Orbán nem okolható azért mert a többi politikus egy nagy balf.sz és nem képes több szavazót maga mellé állítani. Szerintem ebben igaza van.
2023. júl. 6. 21:57
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

Nem tudom ki balos, de a kommunistát a kérdéséről felismerem. Igen te vagy az.

A nácit sem nehéz kiszűrni, folyton más emberek emberi mivoltát kérdőjelezi meg.

Na most amikor egy szélsőséges párt fizetetlen csóró bohóca itt népszerűsíti a pártot és balosokat emleget, kire gondol?

MKKP? Mi hazánk? Momentum?

fidesz ellenesek vagyunk, mert van szemünk, emlékszünk a tegnapi árakra is. A propagandát messziről kerüljük.

2023. júl. 6. 22:16
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Ez a baj veletek magyarokkal, tisztelet a kivételnek, hogy azt mondod "nyerjen a fidesz".

Én úgy gondolom, hogy nem egy pártnak kellene nyerni, hanem az embereknek, az ország népének kell nyernie egy választással.

Az a szemlélet, hogy a nép saját jóléte és jövője helyett egy szűk feudális párt vezetőinek a győzelmére "szavaz", soha nem fogja kiemelni a mocsárból a népet. Csak az elnyomó burzsujokat és kiszolgáló kollaboránsait élteti.

2023. júl. 6. 22:25
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Gyurcsány most jelentette be, hogy eljött az ideje, hogy a milliárdosok fizessenek.
2023. júl. 6. 23:57
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
#6 Igaza van!
2023. júl. 7. 00:38
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
Ha így megy tovább akkor simán elég lesz Gyurcsány is. Orbán szemmel láthatóan már nem szedi be a gyógyszereit és ennek köszönhetően az ámokfutásával 2026-ra teljesen romba dönti az országunkat!
2023. júl. 7. 05:54
 9/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem Gyurcsányt küldtük. A ti tesztek róla, hogy soha ne tudjunk megszabadulni tőle.
2023. júl. 7. 06:43
 10/11 anonim ***** válasza:
82%

"Az első 3 megatroll nem tudom miért keverte a vallást bele!"

Az "állítsuk meg a migrációt" kampánysorozat idején nem is tudom ki nevezte a pápát demens vénembernek, ha gondolod nézz utána nekem.

2023. júl. 7. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!