Baloldali tanár hogyan azonosul azzal, hogy az ellenzék gáncsolja az EU-s pénzeket és mindent megtesz, hogy ne kapjuk meg azokat miközben a Fidesz aki ellen tüntetnek 800 ezres bért ad nekik már enélkül is?
Akik segítenek nekik és azon vannak, hogy magas fizetésük legyen azok ellen tüntetnek, akik meg áskálódnak az EU-s pénzek ellen amikből részesülnének azokkal vannak..
Teljesen átmosta a balosok agyát az ilyen ATV,444, stb..
Te semmit nem írtál, csak gyűlölködtél, te az a tipikus agymosott 444 és ATV-n felnőtt momentumos vagy dobrevita szavazó vagy aki semmit nem tud az álomvilágán kivül, de okosabb mindenkinél maga szerint.
#12-nek (nagyonh'lye kérdezőnek):
"Gondolom még 20 éves sem lehetsz tehát fingod sincs ..."
47 vagyok.
Akkor csak szimplán buta.
#44-nek:
Sok mindennek tituláltak már akik ismernek, de butának még senki nem gondolt. Inkább azzal tudom kivívni az ellenszenvet, hogy túl sokat tudok.
Rohadtul tudja idegesíteni a buta embereket, én meg rohadtul lexarom.
Ami tovább növeli az ellenszenvet, mint a te esetedben is.
Olyan sokat tudsz, hogy visszakérdeztél, hogy mit csinált a főnököd a szemkilövető 2010 előtt a tanárokkal :DDDDD
Mintha megkérdezted volna, hogy mert mennyi 1+1 ? aztán most matekprofesszornak állítanád be magad..
#47-nek:
Te annál is alacsonyabb szellemi színvonalat képviselsz, mint amit eddig feltételeztem. Pedig ritkán tévedek! XD
Hallottál már a "költői kérdés"-ről?
Ezek szerint nem, és ennek megfelelően képtelen vagy felismerni, mivel ELEVE nem ismered.
Lezártam a témát.
Jólvan fiam, ülj le egyes.
Meséld el akkor nagy DK-sként a tanárok védelmezőjeként, hogy a szemkilövető , alkoholista főnököd hogyan bánt a tanárokkal, ha már ekkora tudós vagy :)) Bár előbb még nem tudtad.
Hátha árnyalja a képet a többi DK-s meg balos birkának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!