Ha a dollárbaloldal lenne hatalmon mekkora lenne a gond a bevándorlókkal?
"Éppen ezért nem hagyjuk, hogy erőszakkal migránsokat telepítsenek ide."
Valóban, a kormányunk épp ezért inkább önként telepíti be tömegesen a bevándorlókat.
11
De gondolom ti ennek örültök :)
Nem igazán, mert nem beszélnek semmilyen nyelvet, nehéz őket utasítani. De legalább nem olyan suttyó alkoholisták mint kedves honfitársaim és jobban megbecsülik a munkájukat.
Összességében nincs velük gond, csak szomorú, hogy ezek 5-én laknak egy konténerben, jóval kevesebbet keresve mint egy magyar.
13
A franciáknál miért van velük gond? Ilyen hülyék az integrációhoz?
A sztratoszférából teszek rá, hogy mi van a franciáknál!
Azt tudom, hogy a gödi samsungban, debreceni BMW-ben, tiszaújvárosi MOL-bán, Borsodchem-ben rengeteg külföldi dolgozik. Van olyan hely ahol a többség külföldi.
16
Aha, ilyenkor már nem #bezzegnyugat...
A debreceni bmw gyár leendő dolgozóinak a háttere érdekelne, mivel ott lakom 🙂
Tökmindegy,....
Kb 8 ember irányít mindent a földön...
Ha figyelnél a nemzetközi hírekre, és a nemzetközi sajtóra, akkor tudnád a választ erre: Svédországban már 0 a közbiztonság, 10 éve még 100 körüli volt, és nemcsak az emberek szerin!!! A rendörfőnök is azt állítja, hogy tarthatatlan a helyzet.
Akik szerint a jobboldal engedte be őket, azok enyhén szólva is agyilag sérültek lehetnek, mert mással nem tudom azonosítani, hogy miért így nyilvánultak meg az üggyel kapcsolatban. Nem volt határőrség. Ki állította volna meg 2015 -ben azt a többszázezer embert fegyver bevetése nélkül??? Na? És ki építtetett védvonalat ez ellen? Talán a dollárbaloldal, amely csak a pénztalicskázással, meg a vállalkozások fúrkálásával van, és volt elfoglalva??? Kérdem őket: ki akart itt külföldi alak befektetni 2010 -ben és előtte, amikor egyetlen rohadt állásban nem lehetett elhelyezkedni se?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!