A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Tartózkodom
12 szavazat
1/8 anonim válasza:
Kinek van ideje arra, hogy azokat böngéssze? :D.
2/8 anonim válasza:
Nem. Nem érdekelnek az árak. A boltban sem szoktam megnézni és nem is látom szemüveg nélkül, azt meg mindig kint felejtem.
3/8 szántóvető válasza:
ránéztem,de nincs benne semmi.feldolgozott húsok,ez érdekelt volna.ez így jelenleg nem ér semmit.
4/8 anonim válasza:
Én kipróbáltam, de nem találtam különösebben hasznosnak
5/8 anonim válasza:
Én megnéztem, sajnos nem sok minden van benne, de az elképzelés nagyon tetszik, tök jó lenne egy szélesebb termékpalettára vontakozó összehasonlító rendszer. Szóval több terméket simán bele lehetne vonni, nem csak az "alap" élelmiszereket.
7/8 anonim válasza:
Margarinokat néztem, van 6-féle rajta. cashmap.hu-n 40-féle van és vannak sokkal olcsóbbak és sütőmargarinok is. Ez nekem így nem mutatja hitelesen azt, hogy mennyibe fog kerülni a bevásárlás vagy mennyivel drágulnak az általam vásárolt alapvető élelmiszerek. Remélem, hogy ezzel csinálnak valamit, mert örülök az ilyen árösszehasonlító oldalaknak. Ha lenne rajta közel valósidejű készlet információ is, az még jobb lenne.
8/8 anonim válasza:
Most néztem meg.
"Szegényes", mint az ország. Ez így nagyon gyenge. Aki igazán hasznát venné, annak nincs internet elérése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!