A filippínók egy országot működtetnek.Igaz, nem túl gazdagok, de van államigazgatás ,egy államműködés.
Ugyanerre a cigányok nem lennének képesek.
2023. júl. 3. 18:26
2/13 anonim válasza:
Az hogyan jött ki, hogy egy filippinó hangosabb, retkesebb meg büdösebb mint egy roma?
2023. júl. 3. 18:26
3/13 anonim válasza:
C - tudósokkal, feltalálókkal, valódi értelmiséggel, valódi polgárokkal.
2023. júl. 3. 18:27
4/13 anonim válasza:
Magyar mar nincs is Magyarorszagon, hogy csak ebbol a kettobol lehet valasztani?
2023. júl. 3. 18:33
5/13 anonim válasza:
D eljutottam arra a szintre, hogy csak egyedül vagyok hajlandó dolgozni.
Amúgy a filippino egy viszonylag tiszta népség és egyáltalán nem zajosabbak pirított dázsvírjeinknél.
2023. júl. 3. 18:39
6/13 anonim válasza:
4, az a réteg, aki dolgozni akar és tud, az már nincs Magyarországon.
Tele vannak a külföldi fórumok munkával kapcsolatos bejegyzésekkel, messze több, mint bármikor, akár egy sima utazási fórumon is, olyan szintű a külföldi munkavállalással kapcsolatos téma, mint soha.
2023. júl. 3. 18:44
7/13 A kérdező kommentje:
🇺🇦
2023. júl. 3. 19:24
8/13 anonim válasza:
Egyikkel sem. De szerintem a filippínók is kulturáltabbak mint az előbbiek.
2023. júl. 3. 21:36
9/13 anonim válasza:
Én inkább beilleszkedett romákkal. Még akkor is, ha a filippínók nem hangoskodnának és nem volnának koszosak és büdösek. Nem mintha a filippínókkal bármi bajom volna, de azért a romák mégiscsak itt élnek közöttünk már néhány száz éve. És most itt beilleszkedett romákról szólt a kérdés. Különben is dolgoztam én már többször olyan munkahelyen, ahol cigányok is dolgoztak. Igaz, hogy nem voltak a közvetlen kollégáim, mert én más munkakörben dolgoztam, de a közvetlen kollégáiknak sem volt velük semmi problémája. Én is ismertem őket, és a bőrük színén kívül nem igazán volt különbség fehér bőrű kollégáikhoz képest. Nem is törődött vele senki, hogy ők romák, vagy nem romák.
2023. júl. 4. 14:21
10/13 anonim válasza:
Korunk agresszivitásának hatására legszívesebben egyedül élnék - valahol, távol mindentől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!