A fideszesek örülnek, hogy megállítottuk Brüsszelt és nem jutunk az uniós forrásainkhoz?
4.
Dehogynem, kapják is bőséggel a bevándorló-áradatot, amiből már jól nem fognak kijönni. A mostani párizsi meg svájci hőbörgés csak pici bemelegítő ahhoz képest, ami rájuk vár.
#5: Romániában születtem, semmilyen migránsáradat nincs otthon, az ország ellenben fejlődik.
Szlovákiában, illetve Csehországban is gyakran megfordulok, ott sem tapasztaltam semmi ilyesmit.
7.
Romániában persze, hogy "fejlődés" van, a semmihez képest a minimális fejlődés is nagynak számít.
5, ide meg Orbán hozza, mert a magyar az menekül ebből az országból.
Most kaptok a nyakatokba egy csomó transzot :D
#8: A különbség eltűnt, ezt azért nem bagatellizálnám el. De mondom ott a másik két ország is, vagy mondhattam volna Szlovéniát is például, hogy a régiónál maradjunk.
Tényleg nem látod, hogy más országok sem fogadtak be tömegesen illegális bevándorlókat ha nem akartak?
4 ja. Orbán és nem a csúnya Brüsszel miatt...
Mondjuk háborús veszélyhelyzet is csak nálunk van rendeleti kurmányzással.
12.
Akkor a netes ajvék serege helyett, irány leváltani, ha annyira rossz. Nem látom a tömegeket, még a baloldali tüntiken sem. Pár idős meg néhány gyógytesi alól is felmentett kisdiák alkotja az ottani keménymagot. Ez kevés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!