Hallottátok hogy Karácsony Gergely pénzmosási ügybe keveredett? Mit szóltok hozzá hogy ilyen ember főpolgármester lehet? Szerintem a börtönben van a helye.
Ez a Fidelitaszos Sebestyén Janka?
Az miért hír ha a propagandista inasnak pont az a véleménye mint főnökének?
Az lenne érdekes, ha azt mondaná, hogy az egész hiszti hazugság.
Kérdező, én megnéztem a videót és látszik, hogy sem te, sem a videós hölgy nem tudja, hogy mi az a pénzmosás. Tiltott kampányginanszírozás, esetleg, de nem pénzmosás, ez a vád egy f*szság és aki ezt harsogja, annál egyértelmű, hogy csak a Fideszt harsogja vissza, nem az önálló gondolatait.
A videóban a másik egyértelmű csúsztatás, hogy átfogalmazza az általa idézett szöveget. A fő állítás (ami válsz. kamu, de maradjunk a témánál) az, hogy a pénz mikroadományokból származik, nem feltétlenül, hogy ezeket magyar emberek adták. Itt egyébként Karácsony el is ismerte a külföldi szálát a dolognak, a kiscsajnak is inkább ebbe kellett volna kapaszkodnia.
A helyzet egyébként végtelenül egyszerű és nem fér meg a fejemben, hogy miért nem csinálta legalább a titkosszolgálat: megnézni a mozgalom számlájára tranzakciós listáját. Ha hozzájuk 500 utalás formájában gyűlt össze a pénz, akkor a mikroadományozás története megáll. Ha nem, akkor nem, de a lényeg az, hogy ez a része végtelenül egyszerűen ellenőrizhető. Miért nem csinálják?!
Amúgy minden baloldali miniszterelnök milliárdos volt, de a mi nagyszerű Jobboldali vezetőnkre ez nem igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!