Hogyan, milyen módszerrel sikerült az ellenzéknek elfoglalnia a gyakorikerdesek.hu politika rovatát?
#8 Már egy kérdést is lehet lepontozni? Mi baj van vele?
Lehet válaszolni, vagy nem.
Látszik, hogy nincsenek többen a balosok ,ha egy szavazást kiirsz általában baloldal ellenes lesz a végeredmény ugyanis a normális ember nem birja őket ( nem vagyok fidesz tag!)
Csak akik irkálnak köztük van sok balos de a többség, a csendes többség nem balos szerencsére, igy megpróbál olyan látszatot kelteni, mintha ők lennének többen.
Ha pedig nem értesz egyet velül átmennek durva agresszivbe, amit viszont az oldal támogat sajnálatos módon, ezt nekik kellene beszüntetni és tiltani azokat a tagjait !
Ha a Te definíciódat elfogadjuk, akkor ez elég szubjektív.
Szerintem például a nagy ember és klientúrája balos, mert ők viszik pusztulásba az országot. Azok, akik arra a - szinte - lehetetlen feladatra vállalkoznak, hogy megszabadítsák az országot tőlük, jobbosok. (A "gyurcsany hazugsagait" nem tudom értelmezni.)
Te is így látod, vagy valami nincs rendben a definícióddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!