10-
""Tudjátok mi nagyon furcsa?! Már tök normális nekünk, hogy Orbán hazudik""
Tudjátok mi a furcsa? Az hogy a jobboldaliak már teljesen természetesnek veszik azt hogy a baloldali szimpatizánsok annyira gyenge elméjűek, hogy nem tudják megkülönböztetni az illegális migrációt az legális migrációtól és a vendégmunkástól!
Mi a baj a vendégmunkásokkal?
Magyarok is dolgoznak sok sok országban vendégmunkásként. Mi ezzel a baj????
Az illegális migráció és a vendégmunkás nem ugyanaz!
Mi a baj?
Pl amiről tudok, balatoni szállodából elküldték a magyar dolgozókat, vettek fel ázsiai vendégmunkásokat helyettük.
Azt is elmagyarázzam az miért baj, hogy illegális migránsokat engednek be?
14-
Miért hazudsz?
Dollárban fizetnek érte?
Hazudozni nem én szoktam.
Azért is hagytam ott a munkahelyem, ahol fele banda hitvány tolvaj, hazug fideszes kolléga volt.
14:
Ha nem vetted vopna észre, munkaerőhiány van, nyáron a Balatonon különösen.
Ilyet meg se hallgatok Orbán Viktor szájából mert csak akkor hozakodik elő ezzel amikor rezeg neki a léc, valami bajt csináltak, vagy azt akarnak.
Azt kellene már észrevennetek hogy kizárólag erre építi a hatalmát, a megfélemlítésre.
16
""Azért is hagytam ott a munkahelyem, ahol fele banda hitvány tolvaj, hazug fideszes kolléga volt""
Átmentél a hazug dollármaffiához! Ott jobban fizetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!