Magyarországon is elképzelhető hasonló eset, mint most a franciáknál van?
Figyelt kérdés
Tehát lelőnek egy cigány embert, és lázadás lesz, autók égnek, boltokat fosztogatnak stb.
Hasonló volt amerikában is a George Floyd eset.
Szóval itt is fosztogatás lenne meg káosz, vagy az itteni cigányok tudnának viselkedni?
2023. jún. 30. 18:50
1/9 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy az itteni cigányok tudnának-e viselkedni, de azt tudom, hogy az itteni kormány nem tud. Meg sok bávatag követője még kevésbé.
4/9 47. válasza:
Bízzunk benne, hogy mind lelövik és akkor nincs aki lázongjon.
5/9 anonim válasza:
Az itteni cigányok most sem tudnak viselkedni.
6/9 anonim válasza:
Ha egy cigó rendőrt lát, a világból is kifut.
Szóval ha rendőrök szètvernének majd lelőnének egy gyanusított romát.
Annyit mondanának a romák, hogy de jó, hogy nem voltam ott....
Aztán menne és a 20 ropi kp ért behúzná a fideszre...majd élne tovább segélyen.
Tüntető cigányt szerintem magyar még nem látott.
7/9 Koplárovics Béci válasza:
"Magyarországon is elképzelhető hasonló eset, mint most a franciáknál van?"
Amint a fidesz ellenzékbe kerül.
8/9 anonim válasza:
Ja persze ember Amerikába,Franciaországba polgárok élnek itt meg közmunkával meg krumplival szavazatót lehet venni.Itt az emberek ugy rá vannak szorulva kormányra hogy, meg se fordul a fejükbe semmi lázadás ilyen rabszolgák.De igy meg szünik minden eu pénzek hiánya miatt a kisebség annak is örül ha lesz mit kajálnia.
9/9 anonim válasza:
Nem, nálunk csak tizenèves fegyvertelen diákokat tudnak lefújni a rendőrök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!