A Magyarországnak járó EUs pénzt Brüsszel tényleg Ukrajnának adta?
Orbán a rengeteg EU-s pénzt keresi, amit megkapott Magyarország, csak valahogy eltűnt. Ha megkérné Hadházyt hogy segítsen keresni, akkor nagyon hamar megtalálná az Orbán-család és baráti körénél.
Magángépek, Ferrarik, Porschek, kastélyok, jachtok, szállodaláncok, borvidékek....ezek nem magukat lopták össze.
A dagadt felesége pár éve bukott meg a tokaji borvidéki hatalmas hirtelenjött birtokával, ami most már Ráhel nevén van...
Szóval hol a pénz?!? ....otthon dagi, otthon nálad.
Most olvastam, hogy a Fudan egyetem alapítványa is eltűnt...pedig meg lett tömve jó pár tízmilliárddal...nahát.
Hol a pénz dagadt?!? Felcsúton? Hatvanpusztán?
imádom a dobrevolgóust
igen, igaz, hogy az EU pénzügyileg túlvállalta magát a megnyerhetetlen ukrán háború okán, az önsorsrontó szankciókkal és üresen kong a kassza
és az is igaz, hogyha holnap ki kellene fizetni a magyarországnak és lengyelországnak járó forrásokat, akkor az EU egyoldalú fizetésképtelenséget jelente be (csődöt)
de orbán kussoljál, és fizessed az EU-t, ha arra kérnek, mert ez közös érdek
mint ahogy az is közös érdek volt, hogy írd alá a közös hitelt, amit most nem tudunk felmutatni összegszerűen
1. Magyarországnak NEM JÁR uniós pénz, mert Orbán nem tartja be a feltételeket.
2. Az Eu adhat bármelyik országnak pénzt, de az független attól, hogy MO-nak nem jár.
magyarországnak jár a pénz, csak politikai okok miatt VISSZATARJÁK
de az nem jelenti azt, hogy azzal nem kell elszámolni
START Brüsszel, START!
Jönnek majd az új plakátok akkor 8#, 50 milliárdokért megint.
"Könyörgöm, Orbán 10 évig harcolt azért, hogy megállitsa Brüsszelt, sikerült neki, Brüsszel megállt és nem küld pénzt, most én nem értem, nem kellett volna megállitani?"
az idióta ideológiai nyomulást
látom még sok sok plakát kell, hogy a csököttek is felfogják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!