Hogyan tudná ellenzéki párt legyőzni egy idén ősszel tartott országgyűlési választáson a fideszt?
Van erre recept? Mik kellene tenniük, hogyan kellene felépülniük?
Mit gondoltok, mikor, kinek és hogyan lenne esélye a fideszt törvényesen leváltania?
Az, hogy leválthatatlan, és az, hogy nem tudják leváltani nem ugyanaz.
+1 mandátumot hoztak. Nem ezen múlt a győzelem, de még a 2/3 sem, de még azt sem igazolja, hogy egyéni választókörzeteket döntöttek el a levélszavazatok.
Ebben a választási rendszerben, ezzel a pártfinanszirozási és választási törvénnyel, a megafonnal és a cöffel Orbán Viktor LEVÁLTHATATLAN ÖRÖKÖS VEZETŐ, legalábbis demokratikus úton, nincs az az ellenzéki politikus, aki leváltaná.
A teljes rendszer a választás megnyerésére épült ki.
#9:
MZP: "Kétharmaddal fogjuk leváltani Orbán rendszerét!" (2021)
MZP: "Lesújtó felismerés, hogy jelen keretek között nem győzhető le a Fidesz." (2022)
Vajon mi változott 6 hónap alatt? Hogyan jutott el ilyen rövid idő alatt MZP az Orbán elleni 2/3-tól odáig, hogy már nem tartja őt legyőzhetőnek?
13, én nem vagyok MZP, nem én mondtam ezeket a szavakat.
Én azt mondom, hogy amig ez a rendszer fennáll, Orbán Viktor leválthatatlan, olyan, mint Lukasenka, vagy Putyin.
11-es
Nem ezen múlt a győzelem, de a parlamenti szavazásoknál minden egyes szavazat számít.
251 468 szavazatot kaptak levélben, az összes levélszavazatokat tekintve ez 93%-os arány. Az ellenzékre 4,12% levélszavazat érkezett.
Érdekes lenne megtudni kikre szavaztak azok, akiknek a szavazatait elégetve találták meg egy erdélyi szeméttelepen.
Szóval szerintetek az infláció témát sem tudná sikeresen meglovagolni az ellenzék?
Mondjuk az is fura, hogy most sem tesznek ezzel a témával semmi nagy tömegek számára láthatót.
Az ellenzék üzenete nem tudeljutni a választókhoz.
Mégis hol?
Mindent betiltott a fidesz.
Van a klub radió meg az rtl....és ennyi.
A vidékiek pedig megeszik a fidesz hazúg propagandájàt, mivel nem ismerik az internetet.
"Nem ezen múlt a győzelem, de a parlamenti szavazásoknál minden egyes szavazat számít."
Nem, nem számít. Az én szavazatom például nem számított semmit. Se körzeti, se listán mandátum nm múlt rajta.
"251 468 szavazatot kaptak levélben, az összes levélszavazatokat tekintve ez 93%-os arány. Az ellenzékre 4,12% levélszavazat érkezett."
És? Csak azért, mert a levélszavazatokban nagyonerős a Fidesz, következik belőle, hogy csalás?
"Érdekes lenne megtudni kikre szavaztak azok, akiknek a szavazatait elégetve találták meg egy erdélyi szeméttelepen."
Teljesen érdektelen. Kicsempészek egy szavazólapot, beszkennelem, kinyomtatom több példányban, rakok belőlük egy kis tüzet, levideózom és máris kész a szenzáció. Ha levélszavazatokat akar valaki komolyan megsemmisíteni, akkor azt úgy égeti el, hogy ne legyen felismerhető egyáltalán.
A hazug propaganda az, hogy a vidékiek nem ismerik az internetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!