Érti bárki is az ellenzéki oldalon, hogy valójában miért veszitik el sorban a választásokat ?
Figyelt kérdés
Vagy elintézik egy vállránditással hogy birkák a szavazók, majd a meg nem értett zsenik felsőbbrendűségével ott folytatják ahol elrontották.2023. jún. 28. 17:48
1/10 anonim válasza:
Az a baj,hogy rajtuk kivül majd minden ellenzéki érti,hogy mi a baj.
2/10 anonim válasza:
Mindig a másik ellenzéki a hibás XD
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, rémlik-e az előválasztás. A DK nem nyert Gyurcsány miatt. És ez nem fideszes gyurcsányozás volt, hanem egy ellenzéki akció a DK ellen. Szóval 2026-ban a "fő kihívó" (a vakok között a homályosan látó) ez a párt lesz, akik ellen még az ellenzék is összefogott. Most akkor mit lehet remélni?
5/10 anonim válasza:
3: Egy újabb 2/3-ot lehet remélni.
6/10 anonim válasza:
Én 13 éve nem értem.
Nem vagyok egyik oldali sem, egyszerűen látom hogy egy csapat bűnöző szétlopja az országot, és nem értem hogy hogy nem vetik börtönbe ezeket.
7/10 anonim válasza:
Nem is akarják érteni, mert túlságosan terhelő lenne rájuk nézve, ha szembesülni kéne az igazsággal. Inkább elismétlik ezerszer, hogy Bp agglomeráción túl csak tudatlan fogatlan alkoholista buta vidékiek vannak, akil vagy a földet túrják, vagy a kocsmában fekszenek részegen, vagy a feleségület verik, vagy m1-et néznek. Ők a hibásak mindenért, pedig ha tájékozódnának, akkor jönni a megvilágosodás, hogy milyen baromi jó ellenzékünk van.
8/10 anonim válasza:
Ellenzék miért nem tud nyerni?
A kormány miért nem tud kormányozni, vagy válságot kezelni?
Ejj, az élet nagy kérdései...
9/10 anonim válasza:
Azért nem tud, mert az ellenzéki tömb vezetője egy klinikai pszichopata, aki a hatalommániája nem engedi a kisebb pártok szerveződését és térnyerését. Még a Momentum sem tud önállóan létezni, pedig nem egy kis, jelentéktelen pártról beszélünk. Senki, hangsúlyozom senki nem fog rájuk leszavazni az őrülteken kívül. Én azt kívánom, hogy bárcsak összefonódna a DK-val minden párt és létrejönne valamiféle természetes szelekció. Ne legyen igazam, de 26-ban a Fidesz igazi ellenfele a Mi Hazánk lesz.
10/10 DK-s válasza:
"a meg nem értett zsenik felsőbbrendűségével ott folytatják ahol elrontották."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!