Miért kell tárt karokkal várni olyan migránsokat akik soha nem fognak hazamenni?
Megbolondult a szakszervezet? Ennek hosszú távú demográfiai hatása lesz, amivel úgy néz ki hogy senki nem foglalkozik.Ezen is csak mosolyogni fogunk?
A folyamat már megkezdődött. [link]
Ha most nem állítjuk meg a migránsok százezreit akkor a nyakunkon fognak maradni örökre.
Kellene egy párt, amelyik azzal kampányol, hogy Magyarország a magyaroké. És ha az kerülne kormányra, akkor az tuti nem folytatna bevándorlást ösztönző politikát és mérsékelné a migrációt.
Oh, várjunk csak... 🤔
A jobbik évek óta adja be a 10% törvényjavaslatot.
Aminek a lényege hogy ne az legyen mint most, hogy a cégeknél 90%ban vendégmunki melózik meg néhány magyar...
Hanem hogy törvényileg tiltva legyen hogy a munkáltató a magyar dolgozók 10%tól több vendégmunkást alkalmazzon.
Csak ez meg magasabb fizut, jobb munkakörülményeket jelentene hogy megtartsák a magyart...így a fidesz minden alkalommal lesöpri a törvényjavaslatot...tehát magyarellenes.
"Hol dolgozik 90% vendégmunkás? Te beszoptál valami propagandát, úgy érzem."
Azt nemtom, mert nálunk minimum 99%. Már meg kell tanulnom ukránul ha a cégudvaron boldogulni akarok. Pedig nem én disszidáltam.
Nyugat eu migránsok se mennek haza.
Vagy a magyar migránsnak lehet?
A gyár se európai, az nem baj?
A lenovo kínai.
A másik nem tudom mi.
"ők európaiak,gond nélkül beilleszkednek hiszen ugyanaz a kultúra"
Szabvány fidesz szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!