Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Deutsch Tamás lehet minisztere...

Deutsch Tamás lehet miniszterelnök 2030-után, átveheti a stafétabotot Orbán Viktortól ?

Figyelt kérdés

Van ebben lehetőség?

Valamikor Viktor is megfárad. Azt nyilatkozta, hogy 2030-ig vállalja csak az államfői tisztséget. Azt akarom, hogy utána is markáns egyedi külpolitikánk legyen, ne nyugati csicskák legyünk és ehhez egy erős ember kell. Tudom, hogy sokan Szíjjártóra gondolnak. Ő is remek lenne, de szerintem Tamás jobb erre

2023. jún. 23. 13:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Ennyi!
2023. jún. 23. 22:23
 12/14 anonim ***** válasza:
93%

"Azt akarom, hogy utána is markáns egyedi külpolitikánk legyen, ne nyugati csicskák legyünk és ehhez egy erős ember kell."

Mire vágsz fel hülyegyerek?!

Most, hogy nem jön az éltető pénz az EU-tól, minden leállt, csak az infláció és az adóemelések nem!

Lyukas seggel mit akarsz okoskodni?

Oda sz@rnál, ahonnan a zsét reméled?

Ez a Tompika egy nemzethy bakkecske!

2023. jún. 23. 22:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező az megvan, hogy az államfő nem Orbán, hanem Novák Katalin ? Az más dolog, hogy valódi hatalma Orbánnak van és nem pedig Katuskának vagy elődjének Ádernek.
2023. jún. 23. 23:37
 14/14 anonim válasza:
0%
Jobban szeretem mint orbánt..
2023. szept. 19. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!