Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örülsz annak,hogy megakadályoz...

Örülsz annak,hogy megakadályozta a fidesz az ovisok nemátalakitó műtétjeit?

Figyelt kérdés

Kénytelen voltam ismételten kiirni a kérdést,mivel pár nap után úgy gondolta az "elfogulatlan" moderátor törli ezt a kérdést. Csak mondom,hogy a tv2-n is volt fideszes propaganda az oviból haza szaladó kisgyerek,hogy ő nem akar nemátalitó műtétet. Nem is értem,hogy miért nem tartják fenn a függetlenséget a moderátorok? Elhiszem,hogy agyba főbe jelentik a fizetett fidesz trollok némelyik kérdést. Ez történt az én kérdésemmel is,csak a kedves moderátor odaköpött egy sablon szöveget,hogy a szabályzatot sérti. Megsúgom nem sért semmilyen szabályzatot,ez esetleg egy fideszes beállitottságú embert zavarhat. Ezt a fidesz, propaganda keretében,minden magyar állampolgár postaládájába levélben kiküldte,itt nem lehet helye? Fura! De ha ez is egy újabb szenny fideszes oldal lett amit felvásároltak akkor tudassa valaki velünk. Azt meg nem igazán kéne szégyelni igy utólag amit a fidesz össze bohóckodott ezzel a nemátalakitó műtét baromsággal.

https://www.youtube.com/watch?v=SnOAECQfoYY

2023. jún. 22. 19:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Látod erre nem gondoltam,köszi a segitséget.
2023. jún. 22. 20:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A kormány elintézte, hogy lassan orvos se legyen, aki műtéteket végezzen, úgyhogy tök fölösleges volt ez a törvény.
2023. jún. 22. 20:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A h*eséget nem akarja megreformálni?
2023. jún. 22. 20:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Érdemes megnézni ezt a témáról szóló vicces performancet

Facebook:

[link]

YouTube

[link]

2023. jún. 22. 22:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi át akartuk operáltatni a kisfiút, mert csak kislány ruhákat kaptunk a rokonságtól, és így orbanoszágban olcsóbb lett volna ruházni.
2023. jún. 23. 07:31
 16/16 anonim ***** válasza:
A fidesz egy nem létező dolgot akadályozott meg. Bravó.
febr. 11. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!