Támogatnál-e egy évközi minimálbér emelést vagy sem?
nem támogatom.
A minimálbér azt jelenti, hogy ez a legkisebb bér amit fizetni LEHET egy 8 órás munkáért és nem azt, hogy ennyi bért KELL fizetni egy 8 órás munkáért.
Nem értem miért akartok minimálbért keresni? Miért kell nektek az, hogy a kormány emelje meg a legkisebb bért, mikor a munkabér az a munkaadó és munkavállaló megegyezéséből alakul ki.
Nem a minimalbert kell emelni hanem a dolgozok beret.
Ha 60 ezer lenne a minimalber akkor elmennel dolgozni annyiert? Nyilvan nem, ezert kenyetelen lenne a munkaltato tobbet fizetni. A minimalber az a minimum amennyiert hajlando az ember dolgozni.
Halló, az meg van, hogy a 4,7 millió magyar munkavállalóból 1,1 millió ember minimálbér vagy garantált minimálbérért melózik? azaz a magyar munkavállalók 22%-a....
Én értem és egyet is értek, hogy egyesek követelik, hogy senki ne dolgozzon minimálbérért, de a tény, hogy a foglalkoztatottak 22%-a ezért a pénzért melózik, tehát ne tegyünk úgy, hogy ez csak egy ajánlás, vagy egy mesebeli gondolatok, vagy hogy itt alig melózik valaki minimálbérért... a dolgozók egynegyede függ a kormány minimálbér emelésétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!