Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hányingerem van a baloldaltól...

Hányingerem van a baloldaltól és a jobboldaltól is globálisan. Más is van így vele?

Figyelt kérdés

Meleg férfi vagyok, liberális világnézettel, de amit mostanában leművel a baloldal/demokraták katasztrófa. Tönkreteszik saját magukat a liberálisnak tartó hyperwoke emberek, akik csak azt érik el, hogy az elfogadóbb emberek is ellenük fordulnak. Konkrétan meleg létemre ott tartok, hogy hányingerem van a genderelmélettől és a társaitól. Ott van pl. Sam Smith. Miért kellene támogatnunk minden lépését, csak mert transznemű? Nyugaton ha valami rosszat írsz róla, egyből megjelenik a cancel culture, és lassan már ott tartunk, hogy feláldoznak a jövő évi jó termésért is, ha kimered jelenteni, hogy undorító, amit leművel, mivel mást nem csinál, csak szexualizálja az LMBTQ-t. Az is milyen már, hogy melltartó nélkül járkálnak a FEHÉR HÁZBAN egyes transzneműek? Miért kellene ezt tolerálniuk az embereknek?

A másik: Miért kell ennyi gender? Rohamosan terjed Nyugatról ez az idiotizmus, pedig szimplán csak nevetségessé teszi magát az ember. Az pedig még-inkább nevetséges, hogy sokan fejet lehajtva behódolnak ezeknek az unatkozó, pszichiátriára való embereknek. Gendersemleges vagy? Ha ilyet hallanék valakitől és hatalmam lenne rá az összeset pszichiátriai kezelésre kényszeríteném, mert valami nagyon nincs rendben a fejében. Lehetsz nő vagy férfi (alap biológia), de ne várd már el a társadalomtól, hogy gendersemlegesként tekintsenek rád 600-féle megnevezéssel, te jó ég.

MINDENT tönkretesznek ezek a szélsőbalosok, amiért küzdött az LMBTQ társadalom az utóbbi pár évtizedben. Melegként az lenne a cél, hogy globálisan mindenhol befejezzék a diszkriminációt, engedélyezzék a házasságot, és az örökbefogadást. Se több, se kevesebb. Miért kellene ettől több, csak mert a saját nemedhez vonzódsz? Nem fogják fel, hogy az ilyen történésekkel saját maguk ellen fordítják még azokat is, akik támogatták őket?

A jobboldalt pedig nem kell magyaráznom miért nem bírom elviselni, ők ugyanúgy túlzásba viszik a gyűlöletkeltést, propagandát, semmivel sem különbek. Kezdek kicsit besokallni mindkét oldaltól...

2023. jún. 21. 09:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hogyha tényleg komolyan beszélsz és nem csak egy troll vagy, akkor először is el kell döntened hogy az erkölcsi axiómáid mely politikai ideológiához állnak közelebb és aztán az azt képviselô pártokon diskurzusokon belül kell tenned a szèlsősèges megnyilvánulások ellen. Amúgy ha mondjuk pontokba szedve elmomdanád mi a baj a "baloldallal" (gondolom a liberálisok is benne vannak) és a jobboldallal akkor jobban lehetne válaszolni. Én speciel azt sem tudom ki az a Sam Smith és hogy mit csinált, pedig balos vagyok.

Azt is fontos megnézni hogy konkrét törvények terén egyik vagy másik oldal mit hajt végre, csak ez a bulvárszennyben (ami gondolom ez a Sam Smith is) gyakran elsüllyed.

2023. jún. 21. 14:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Mikor rákattintottam a kérdésre azt hittem, na, ezzel egyet fogok érteni.

Én nem tartom magam sem "baloldalinak" sem "jobboldalinak" és azért is politizálok szörnyen ritkán mert mostanra tényleg gusztustalan lett az egész identity politics.

Hányingerem van attól hogy miközben a világban épp csak lement egy világjárvány, egy nagyon nagyon ronda háború folyik, ami akár igazi globális tragédiával is végződhet, a világ vezetői 12 éves szerencsétlenek módjára dobálják egymást iszappal.

Rettenetesen irritáló és fárasztó mind a globális "új-jobboldal", ami technikailag az interneten trollkodó incelek vitakultúrájára építette fel magát, és az üzenete kb. kimerül abban hogy "a szabadság azt jelenti hogy szabad elnyomnunk azokat akik nem tetszenek nekem!". De a globális "baloldal" is egyre kevésbé mókás, és egyre inkább csak arról szól hogy bármilyen konstruktív intézkedés helyett társadalmi vitát generál mindenből, és a kanapé mögött is felszabadítandó elnyomott kissebbséget keres. Vagy a kedvenc paradoxonom, az egyik kezével egy iszonyatosan archaikus és agresszív hódító vallást mosdat mint az iszlám, a másikkal kiáll (az előbbi által üldözött) sokszínűség mellett, ezzel mind két csoport szemében lassan hiteltelenné válva.

Én jellemzően balra szoktam szavazni, nem azért mert mindennel egyet értenék amit csinálnak (sőt), hanem mert így is egy fokkal kevésbé érzem gáznak, mint a mostanra alsó tagozatos bicós srácok és kocsmaördög apáik szintjére lezűllött jobboldal kollektivista boszorkányüldözését.

De akkor szavaznék életemben először nem befogott orral, ha lenne olyan párt ami objektív, és tényleg, tényleg az ország jólétét, épülését és fejlődését nézi, nem pedig azon lovagol hogy "Jancsi homihomáré hihi fúj" vagy hogy "MINDEN FILMBE KELL 3 FEKETE!!!!!!!".

Egy szóval, ha nem süllyedt volna le a társadalom a facebookos komment háborúk szintjére.

Szóval igen, először úgy éreztem, egyet fogunk érteni, de meg kell mondjam, miután vég olvastam a leírásodat, nem tudom eldönteni hogy egy meleg vagy aki csak ki akarta ventelni mennyire nem csipázza a transz embereket, vagy egy közepesen tehetséges troll.

2023. jún. 21. 15:01
 13/13 anonim ***** válasza:

#4 "de mondok példát. Pl testnevelés órán hadd ne várják már el a fiúktól, hogy mindenképp focizzanak. "

Láttál már tesiórát mostanában?

Nincsenek lányos meg fiús feladatok.

Az, hogy egy fiú IS megtanul focizni az nem hátrányára válik, ahogy a lányok IS megtanulnak valamilyen szinten focizni. A foci egy csapatsport, labdakezelésről, futásról, célzásról és csapatjátékról szól. Semmivel nem más, mint a kézilabda vagy kosárlabda. Csak míg focizni lehet ott is ahol nincs semmi csak egy pálya, üres felület, hiszen kaput könnyen ki lehet jelölni a találatnak, addig a kosárlabdához, röplabdához meg palánk, háló kell. A kézilabda is úgy értelmezhető ha van álló kapu.

Vannak képességtelen tesitanárok, akik nem si akarnak valódi tesiórát tartani, náluk tényleg annyi van, hogy a fiúk menjenek, focizzanak, a lányok meg foglalják el magukat addig valamivel. De szerencsére a testnevelés már nem erről szól.

De azt érted ugye, hogy te a genderelmélet mostani változatának éppen az ellentétéről beszélsz? Hogy ne az tegyen egy fiút fiúvá ha szeret focizni, a lányt meg lánnyá hogy nem szeret. Mert amit most csinálnak és amit most genderelmélet néven terjesztenek az ezzel szemben éppen arról szól, hogy a fiúk azok fociznak, a lányok nem fociznak. Szerintük ha valaki szeret focizni az fiú - mindegy minek született, ha nem szeret focizni akkor meg nem lehet fiú, tehát biztos lány. Ahogy szerintük az a nő aki szoknyát, magas sarkú cipőt hord sok arcfestékkel, hosszú körmökkel és ha ez nem tetszik egy nőnek akkor már nem is nő hanem rossz testbe született férfi.

Eljutottunk végre oda, hogy ne a társadalmi elvárás szabja meg egy férfinak vagy nőnek, hogy milyennek kell lennie, mit kell csinálnia, mit kell szeretnie - erre jöttek ezek az elmebeteg genderőrültek és kijelentik, hogy ha egy kisfiú nem akar focizni és szívesen főzőcskézik a babakonyhában, akkor azonnal lányruhába kell öltöztetni és hormonokkal kell megakadályozni a férfivá válását.

2023. jún. 21. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!