Mi az a szó, ami eszetekbe jut az ellenzékről?
Figyelt kérdés
2023. jún. 20. 21:15
21/37 anonim válasza:
Inkompetens vagy inkompetencia.
24/37 anonim válasza:
"Felveszik a 2 millás fizut és ennyi."
Azt a Fütyiszesek is felveszik, és ők mellé még az országot is szétverik.
25/37 anonim válasza:
Amíg Fletó pofázik erkölcsökről, max közröhej... de pl Jakab Péter nála is undorítóbb, a Ballikkal együtt.
27/37 anonim válasza:
Össze-nem-fogás
Azzal, hogy kihátrált mindenki az utolsó utáni pillanatban, nagyon nem vetett jó fényt saját magukra generálisan.
Amellett, hogy folyamatosan gáncsolták és rágalmazták őket, és nagyon kellene egy épkézláb csoportosulás, a látszatot sem tartották meg, mindenki próbált úgy tenni, hogy én benne sem voltam az egészben, jaj, csak nekem ne legyen belőle veszteségem - hát persze, közös felelősség, értem...
Nagyon nincs rendben a magyar politikai élet, különösen az elpofátlanodott vezetőséggel az élen, de nem trójai falóként kellene viselkedni és belülről fúrni az ún. ellenzéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!