Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, pártsemlegesek,...

Ellenzékiek, pártsemlegesek, Ti mit tippeltek meddig lesz még ez a Fidesz nyomorúság években nézve a nyakunkon?

Figyelt kérdés

2023. jún. 20. 14:16
1 2 3
 11/24 Molyember ***** válasza:
100%
Jelenleg úgy néz ki, hogy örökre a Fidesz marad. Ennek oka egyrészt a Fidesz vitán felül álló profizmusa a propaganda tekintetében, másrészt a magyarok általános butasága, harmadrészt az ellenzék teljes hiánya. Reményt csak az a tapasztalati tény ad, hogy még soha a történelemben nem fordult elő olyan rendszer, ami örökre fennmaradt volna, ezért joggal gondolhatjuk, hogy egyszer ennek is vége lesz. De hogy mikor, azt most nem lehet megmondani.
2023. jún. 20. 14:29
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
A magyarok megérdemlik a fideszt, aki a szájukba szarik, kirabolja és rabszolgává teszi őket.
2023. jún. 20. 14:35
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de sokáig. Ami majd a jövőben érdekes lehet a rendszernek:

-Orbán Viktor meddig politizál? Ha nyugdíjba megy, akkor megmarad az egység (a színfalak előtt legalább is), vagy marakodás és belviszály lesz?

-Mi lesz a fiatalokkal? A Fidesz a 40-60 közötti korosztályban tarol. 6

2023. jún. 20. 14:35
 14/24 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom, de sokáig. Ami majd a jövőben érdekes lehet a rendszernek:

-Orbán Viktor meddig politizál? Ha nyugdíjba megy, akkor megmarad az egység (a színfalak előtt legalább is), vagy marakodás és belviszály lesz?

-Mi lesz a fiatalokkal? A Fidesz a 40-60 közötti korosztályban tarol. 60 év fölöttiek körében is erős, de ott még sok a kádárista szoci. 40 alatt pedig nem annyira erős.

2023. jún. 20. 14:37
 15/24 árokpart ***** válasza:
100%
Remélem max. 1 hónapig.
2023. jún. 20. 14:43
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha a csüngőhasút kapták volna el az Adrián gyerekmolesztálás után lecsúszni az ereszen, akkor se szólna senki egy rossz szót se már.

Könnyen lehet, hogy nekik is lesz köszönhető a nemzethalál egy esetleges háború során. Mint láthatjuk ők sem az erősebb oldalra állnak, hanem ahonnan kapnak elég pénzt.

2023. jún. 20. 14:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

A britek azzal nyerték meg a az Angliai csatát, hogy a RAF (királyi légierő) kitartott addig, amíg az idő rosszra fordult és Hitlernek már esélye sem volt egy inváziós sereget átküldeni a La Manche csatornán.

Tudom ez így offnak tűnik, de csak azt akartam vele mondani, hogy az idő a fidesznek dolgozik. Ha túlélik az inflációt, nyert ügyük van.

A válság lecseng, minden nagyjából helyreáll és megint lesz ingyenpénz a piacon számolatlanul, mert a globális gazdaságnak szüksége van az állandó növekedésre.

Az embereknek elfogynak a megtakarításai és nem lehet majd drágán eladni semmit, tehát az infláció is szükségképpen mérséklődik.

2023. jún. 20. 14:55
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

7, az ország jelenlegi helyzetében, a teljesen összedőlt szociális szféra, minden szegletében, az összedölt gazdaságban, az összedölt népességi számokban, az elvándorlásban, a külpolitikánkban, mégis mit vársz tőlünk?

Én nem szoktam birkázni, de, nem látjátok, hogy összedőlt az ország mindenestül? Az államcsőd, már csak feltenné az i-re a pontot, de funkcionalitásban az állam már rég csődben van, mégha finanszirozási szempontból ez várat is magára -ha igy haladunk, nemsokáig-. Minek nevezzelek? Mond, minek nevezzelek?

2023. jún. 20. 14:56
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

A tanárok tudnák megbuktatni a fideszt, ha szeptember elsején nem kezdődne meg a tanítás sem az általános, sem a középiskolákban a bosszútörvény miatt.

Sok családnak vannak iskolás korú gyerekeik, akikből nem tanulatlan cselédet akarnak nevelni.

És hiába próbálná a kormány az ellenzék és a tanárok nyakába varrni az egészet, ha a kölykök jövője a tét, akkor könyen fordulhatna az a három millió nyáj is, amelyik most szilárdan kitart.

2023. jún. 20. 15:03
 20/24 árokpart ***** válasza:
100%
17-es Ha ez még így is lenne ahhoz minimum legalább még egy erős 2 évnek ha nem többnek kellene eltelnie. A 2027-es év lesz talán olyan mint amilyen a 2019-es volt. Szerinted addig az emberek türelemmel várnak és várni fogják a szebb jövőt? Sokkal előbb el fog fogyni az a türelem szerintem.
2023. jún. 20. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!