Ellenzékiek, pártsemlegesek, Ti mit tippeltek meddig lesz még ez a Fidesz nyomorúság években nézve a nyakunkon?
Nem tudom, de sokáig. Ami majd a jövőben érdekes lehet a rendszernek:
-Orbán Viktor meddig politizál? Ha nyugdíjba megy, akkor megmarad az egység (a színfalak előtt legalább is), vagy marakodás és belviszály lesz?
-Mi lesz a fiatalokkal? A Fidesz a 40-60 közötti korosztályban tarol. 6
Nem tudom, de sokáig. Ami majd a jövőben érdekes lehet a rendszernek:
-Orbán Viktor meddig politizál? Ha nyugdíjba megy, akkor megmarad az egység (a színfalak előtt legalább is), vagy marakodás és belviszály lesz?
-Mi lesz a fiatalokkal? A Fidesz a 40-60 közötti korosztályban tarol. 60 év fölöttiek körében is erős, de ott még sok a kádárista szoci. 40 alatt pedig nem annyira erős.
Szerintem, ha a csüngőhasút kapták volna el az Adrián gyerekmolesztálás után lecsúszni az ereszen, akkor se szólna senki egy rossz szót se már.
Könnyen lehet, hogy nekik is lesz köszönhető a nemzethalál egy esetleges háború során. Mint láthatjuk ők sem az erősebb oldalra állnak, hanem ahonnan kapnak elég pénzt.
A britek azzal nyerték meg a az Angliai csatát, hogy a RAF (királyi légierő) kitartott addig, amíg az idő rosszra fordult és Hitlernek már esélye sem volt egy inváziós sereget átküldeni a La Manche csatornán.
Tudom ez így offnak tűnik, de csak azt akartam vele mondani, hogy az idő a fidesznek dolgozik. Ha túlélik az inflációt, nyert ügyük van.
A válság lecseng, minden nagyjából helyreáll és megint lesz ingyenpénz a piacon számolatlanul, mert a globális gazdaságnak szüksége van az állandó növekedésre.
Az embereknek elfogynak a megtakarításai és nem lehet majd drágán eladni semmit, tehát az infláció is szükségképpen mérséklődik.
7, az ország jelenlegi helyzetében, a teljesen összedőlt szociális szféra, minden szegletében, az összedölt gazdaságban, az összedölt népességi számokban, az elvándorlásban, a külpolitikánkban, mégis mit vársz tőlünk?
Én nem szoktam birkázni, de, nem látjátok, hogy összedőlt az ország mindenestül? Az államcsőd, már csak feltenné az i-re a pontot, de funkcionalitásban az állam már rég csődben van, mégha finanszirozási szempontból ez várat is magára -ha igy haladunk, nemsokáig-. Minek nevezzelek? Mond, minek nevezzelek?
A tanárok tudnák megbuktatni a fideszt, ha szeptember elsején nem kezdődne meg a tanítás sem az általános, sem a középiskolákban a bosszútörvény miatt.
Sok családnak vannak iskolás korú gyerekeik, akikből nem tanulatlan cselédet akarnak nevelni.
És hiába próbálná a kormány az ellenzék és a tanárok nyakába varrni az egészet, ha a kölykök jövője a tét, akkor könyen fordulhatna az a három millió nyáj is, amelyik most szilárdan kitart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!