Most akkor elfogadták a státusztörvényt, vagy nem?
De nem azért mert érdemi vita lenne. Csak nem volt még szavazás. Vsz. egyszerre több tv-ről szavaznak majd, köztük erről is.
Az eredmény nem kérdés.
Jól teszed.
Amúgy a mai tanárszakosok mennyire vannak tisztában a közoktatást érintő törvényekkel?
#7 Akikkel közelebbi a kapcsolatom a szaktársaim közül, barátok vagyunk, beszélgetünk, ők tisztában vannak vele, csak a fene hivatástudat. Az egyik barátom pl két év után hagyta ott az agrármérnökit, tök fasza átlaggal, tehát nem is azért mert bukdácsolt volna, hogy átjöjjön biosz-matek tanárira, mert eredetileg is azt akarta, csak utolsó pillanatban rábeszélték a felvételi sorrendmódosításra.
De egyébként ismerősi körben nem is tudok olyanról, aki 395 alatt került volna be, elenyésző az olyan, aki azért van itt, mert a pszichológiára nem vették fel, talán kettő az 50-ből, akikkel azért többet beszéltem.
Én jelenleg úgy vagyok vele, hogy nem húzom az időt az osztatlannal, max ha javul a helyzet, akkor mester után megyek rövidciklusú tanárképzésre, és akkor leszek csak matek szakos, who cares.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!