Magyarország előre megy nem hátra?
Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 14:28
1/13 anonim válasza:
Egyértelmű.
2030-RA EGYEDÜL DEBRECENBEN TÖBB AKKUMULÁTORT FOGNAK GYÁRTANI, MINT – NÉMETORSZÁGOT KIVÉVE – EURÓPA BÁRMELY MÁSIK ORSZÁGÁBAN ÖSSZESEN.
Ráadásul a lap szerint Magyarország ezzel azt is megalapozza, hogy az elektromos autók gyártása is az országba települjön
2/13 anonim válasza:
Előre megy csak nem biztos jó irányba.
3/13 anonim válasza:
2#
Az biztos,hogy nem a szivárványos irányba megy, ami nem feltétlenül rossz.
4/13 anonim válasza:
#3 pedig az alkotmányozó honatyát nézve, de, abba az irányba 😆
5/13 anonim válasza:
Szúnyogot nem bírnak hatékonyan írtani. Miről beszélünk? Milyen előre?
6/13 anonim válasza:
Piros volt a paradicsom nem sárga, magyarország előre megy nem hátra! :-)
7/13 Koplárovics Béci válasza:
Gyurcsány elvitte az országot a szakadék szélére, azóta pedig Magyarország előre megy...
9/13 anonim válasza:
Igen, de majd 10 év múlva lehet igazából megmondani, hogy az mennyire lesz jó... addig sok minden fog történni az EUban és kívül...de szerintem jó az iránt
10/13 anonim válasza:
Ahogy a 9-es írja. Szerintem is 10-15 év múlva lehet, majd látni. Szerintem, haladunk . Lassan de biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!